Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Krasan rođendanski tulum i Princ Žabac :)
.

Smješkam se u kameru :)

Najdraži moji, bio jednom rođendan.
Jedna opičena ekipa što je pristigla nije znala što bi poklonila mom prijatelju pa su mu donijeli živog žapca što su ga ulovili na obližnoj močvari!
Frend poludio! Em ne zna kako bi se on brinuo o žapcu jer puno radi i malo je kod kuće, em ne voli žabe, em je bio neugodno iznenađen...pa je otresito rekao tim ljudima da na kraju tuluma vrate žapca tamo gdje su ga i našli. Taj nemili događaj bacio je laganu sjenu na tulum ali uskoro su se svi opet opustili i krenuli partijati.
Taman se sve učnilo OK kad li je žabac pobjegao! Žabac se herojskim skokom u stilu Blanke Vlašić vinuo preko ruba kutije, jedna cura je zavrištala, a u idućem trenutku žabonja se našao na podu i jednim elegantnim skokom pod trosjed nestao! Doslovno nestao - sve smo pomaknuli i pretražili ali žapca nije bilo baš nigdje!

Sredinom tuluma slavljanikov brat morao je ići, a ja sam to znao već od ranije, pa jedini na tulumu nisam pio. Odvezao sam čovjeka na drugi kraj grada i u povratku pokupio dvije prelijepe autostoperice. Zvao sam ih na tulum ali nisu mogle jer su imale dogovoreno, zato smo se nakratko usidrili kraj jednog birca sa terasom i zapartijali. Odlično raspoložen vratio sam se na zadnji dio tuluma mog prijatelja. Na ulazu u zgradu ljubazno sam pozdravio dva policajca koji su taman izlazili iz zgrade.

Kad sam stigao na slavlje objasnili su mi da su bili policajci jer je netko iz zgrade prijavio mog frenda da buči. Policajci su bili jako ljubazni i rekli nek se tulum nastavi ali nek se i muzika malo stiša i upitali su ima li dobrovoljaca koji bi dali svoje osobne. Nekoliko naivnih pripitih djevojaka jedvo je dočekalo i pružilo osobne zgodnim dečkima u uniformama. Za to su bile nagrađene kaznom od 300 kuna - što tada još nisu znale pa su sve bile vrckavo i hihotavo raspoložene i šou se nastavio...

Negdje prijepodne idućeg dana stigao sam kući...veoma zadovoljan - bila je to super noć!

A žaba?

Žabu je moj prijatelj našao šest mjeseci kasnije iza kuhinjskog štednjaka! Bila je za divno čudo živa i zdrava (žaba ninja, ne?!) pa ju je momak odmah odnio u onu istu močvaru gdje su je veseljaci uhvatili i pustio ju je!

Izdržljive su te žabe, a? Što drugo da vam kažem za kraj nego da nam još dugo dugo poživi Princ Žabac!

voli vas vaš Ddadd :)

Post je objavljen 22.07.2007. u 15:25 sati.