Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neobitchnazona

Marketing

Nisam mislila da cu ikad vise rec: «Reci brate moj...»

Image Hosted by ImageShack.us

Isla sam kao spavat. Subota mi je bila jako zabavna i jako sam bila happy posto sam trebala ic danas na more. Da, stadoh na onome «Isla sam kao spavat». To moje spavanje je bilo samo ko fol sve dok mi stari ne ustane zato jer bi vikao na mene da zast nisam prije spakirala stvari za more.

Cujem odjednom zvonce. Mislim si, mozda Dominik. Odem dole, upalim vanjsko svjetlo i vidim dvije siluete. Viknem: «Done, jesi to ti?» Vidim obris crvene majice i sjetim se da je Done imao crvenu majicu. Mislim si, ajd da otvorim.

Na vratima Sasa i Valjak. Rekose mi da zovem mamu i tatu. Mislim si: «Sigurno se nalio ko stoka pa da ga dodu izvuc iz auta i da ga spreme spavat. Kad su mi rekli da je Done ustvari imao prometnu nezgodu nisam vise znala gdje sam. Oni odose, a ja potrcah na potkrovlje.

Probudim mamu i tatu. Mama poludi, pocne plakat, probude se tetka i Alfred. Predlozim ja tati da nazove policiju i sazna sto se dogodilo. Oni mu samo rekose da su svi ozlijedeni prevezeni u KBC Dubrava.

Spremimo se tata, Alfred i ja i zaputismo prema Dubravi. U autu tisina. Strah. Bojazan. Razni natpisi uz cestu tjerali su me da pomisljam na najgore, «Pogrebne usluge», «Posmrtna pripomoc»,...

Kad smo dosli na Dubravu prvo se trebalo priviknuti na uzasavajuce prizore. Kada sam vidla Dominika laknulo mi je na neki nacin. Mislim, bio je krvav, odjeca obojana krvlju. Hvala dragom Bogu pa ozljede koje je zadobio nisu strasne.

Bojala sam se da cu da ga izgubit, a samo njega imam. Sada ga gledam onako slabog i nemocnog na postelji i stvarno bi mu htjela pomoc. Boli me sto ga boli.

Trebala sam ic na more jutros. Nista od toga. Mogla bih sutra na more, ali necu. Imam osjecaj ko da me treba. Ne mogu ga ostavit samog. Starci rade smjene. Moram bit s njim. Volim ga! Ipak mi je brat!!! I sad cu cijeli tjedan pazit na njega.
________________________________________________

Evo, maloprije sam nasla ovu sliku na kompu pa rekoh idem ju stavit! Uvijek je bilo tak da je on mene morao cuvat, sada se kocka okrenula...

Image Hosted by ImageShack.us

VOLIM TE BRACO!!! drz se.


Post je objavljen 22.07.2007. u 14:21 sati.