Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicwhisper

Marketing

Ujutro sam se probudila mrzovoljna. Sanjala sam Ameliu. Bila je ljuta. Ali nisam dopustila da mi to pokvari raspolozenje. Sutra postajem Crna Pantera. Postajem sljedbenica Velikog Zla. Mada sam ja to jos od rodjenja bila i moj tata me oduvijek okretao prema Amelii. Ali nikada nisam znala zasto. Neznam zasto joj je bio vjeran. U razmisljanju me prekinula Kosta koja je usla u sobu.

-Ustani vise. Pocinju casovi.
-Eto me. Nemoj biti dosadna.


Ustala sam iz kreveta i sisla sam u predivnu Slytherinsku drustvenu. Pomazila sam Pandoru koja je lezala na jednoj fotelji i rekla sam joj nesto na parselskom. Na dorusku sam sjela kod Emme, Draca, Koste i Anduril.

I onda drustvo-rekla sam-sta cemo danas raditi?
-Imamo puno casova danas. Ubicu se. Imamo Sproutovu
-A poslije Snapea-dodala sam


Iako je bio vjerni Voldemortov sluga meni je Snape bio simpatican. A i on je mene volio. Kada sam nesto malo jela krenula sam na perivoj na travarstvo. Nisam mogla razmisljati o travama. Mislila sam na Ameliu. A onda sam jako vrisula i uhvatila sam se za podlakticu. Sproutova mi je pritrcala i rekla:

-Draga curo rekla sam ti da se pazis! Ove Grizomoljke ugrizaju. To je kada me neslusaju. Hajde u bolnicko.


Izasla sam iz staklenika ali nisam otisla u bolnicko. Jer nije me ugrizla Gizomoljka nego me zabolio oziljak koji imam od rodjenja. Oziljak u obliku polmjeseca. Tata je rekao da sam ga zadobila kada je moja mama poginula u saobracajnoj nesreci. Ali u zadnje vrijeme me je jako bolio. Usla sam u spavaonicu a tamo je bila...

Nastavice se...Ovo je malo nesto...iduci ce post biti pravi...ostavite komentara i ubacujem u likove...napisite nesto o sebi, na cijoj ste strani, koji lika koji vas predstavlja...toliko od mene...i sto bi rekli

PUSEK NA GUZEK

Post je objavljen 22.07.2007. u 13:04 sati.