Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

... and now it's time for you to go,,, you taught me most of what i know... where would i be without you?

Hello pipL :)

ovaJ post bude staJaL tu dva tjedna zat ga se ne morate žurit čitatiiiiii ;)

i ovaj naslov je tak.. hihihi.. venice queen je svirala pa aJd...

mda. Idem u Biograd (tek u ponedjeljak u jutro al' dosadno je pa sad već pišem post.. mda) na dva tjedna sa mojom čudesno smiješnom seksi Mimač i mojom čudesno smiješnom seksi Tilly :)
da, idem ja, čudesno smiješna, seksi JA!
Mda. Jaaaaaaaa! Da, to sam jaaaaa!
Hihih.. al sam kuL :) mda.
Možda se vama ne činim aL' aNthonyu se činim lol.
Mda.
A ne. Mda lol. ovako da vam ja ispričam.
Ja čitala stranicu te neke ženske (link sam našla kod Teeje :P) Barbare. I sad ta Barbara je pričala s Anthonyjem i Johnom.. za Fleu i Chada neznam, nisam vidjela. I tako sad ja malo poludjela i zamislila kako bi bilo da ja sretnem anthonya recimo i on meni onako kaže: hello Lidač, i zabaci onaj osmijeh (to mi je dovoljno.. oooo dovoljno).. hihih... jaaaaaaaaaao! Skočila bih na njega i nebi ispuštala... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Da.
Tako mimač, martyna i ja smislile plan. Mimač će onog Ronalda (cristiano or whatever... piH!), martyna će Kaku, a ja Anthonya.. mda.
I inače, u toj priči su si kaka i ronaldo jako vel'ki frendovi :) a kaka si je frend s tonyjem pa onda... tak vam ja znam te stvari.. sve meni tony prenosi :)
Ajd sad si vi mislite da sam prolupala al okač, nema beda..
Dakle, ono najvažnije ne smijem zaboraviti, martyna bi kaku iskoristila za novce.. khm... da. Mimač ronalda za sex i shopping :) a ja bi anthonyja stvarno voljela.. hihih.. ja sam jeeeeedina poštena, naravno.. hihih... uvijek.. khm da. Mda. No. Da. Tiho sam. Da. Hihih... mda. Šutim. Mda.

No ugL, ja idem na more, a vi ostajete doma i umirete na ovim veeeelikim vručinama :) al stvarno jesu maL' prevelike, a?

Oprostila se sa susjedima Denisom i Jurom (barica ošla u provod :( ) jesam.. hihi... ispričala sam im straaaaašne priče o ivici i marici i tak tim stvarima... a sad dva tjedna bez njih. A bar se malo odmorim.. hihih.. ma šajim se.. falili bute mi jaaaaako jako :) sad budite hepač kaj sam to napisala :)

Svi vi blogeri koji komentarišete na ovom blogu budite pozdravljeni i seksavi i izdržite tih dva tjedna bez mojih maloumnih komentara.

Lauren stay funny and wait me until i come back :)

I šećer na kraju, Anthony, kisi kisi lol a jesam luđak.. hihih..


Image Hosted by ImageShack.us
miši piši kak sam šjatki :)
a kej nije.. vidi gaaaaa...
uu da.
luda sam sad.
ajhdjhfkjfdsgjklfvkhngjkfdfkdjfngmlkas
jjfkjjfgikgg
jsksksdi
kskssjfkdjgjdfghf
k!

si ju, pusač


Post je objavljen 22.07.2007. u 00:14 sati.