Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Lejla,Bojan...

Danijel je moja najveća podrška

Mlada pjevačica Lejla Hot, pobjedila je na ovogodišnjim Sunčanim Skalama, sa numerom koju joj je napisao Danijel Alibabić, član benda "No Name". Dvoje muzičara koji su duže vrijeme u ljubavnoj vezi, pokazali su se i kao uspješan poslovni tandem, a pored talenta na Skalama su demonstrirali i svoje marketinške sposobnosti. Za "Puls" Lejla priča o Danijelu, otkriva kako je reagovala kada je prvi put čula "Suzu stihova".
- Danijel me je zvao jednog dana i rekao: "Napisao sam pjesmu za tebe, pominju se krv i ruže, ali nije još gotova". Kada je došlo vrijeme da se pojavim na festivalu, on je uradio konačnu verziju, pozvao me je i otpjevao mi je. Rekla sam da je to to. Odmah sam snimila demo i poslala ga na konkurs - priča Lejla.
Da li si zaplakala kada si čula numeru?
- Kada sam je čula prvi put nijesam, međutim, pošto sam snimila demo, poslije preslušavanja, u jednom trenutku sam zaplakala.
Prošle godine si nastupila na Budvanskom festivalu, međutim nijesi bila zapažena.
- Kada stojite sto posto iza nečeg što radite, onda to mora da bude pun pogodak. Prošle godine je sve bilo brzo i ne baš detaljno odrađeno. Pojavila sam se na Budvanskom festivalu kako bi se predstavila publici kao solo izvođač. Iskreno, tada se nijesam ni nadala boljem plasmanu. Sada sa bila sigurna u kvalitet pjesme i svoje interpretatorske sposobnosti, što je rezultiralo uspjehom.
Kako si podnosila glasanje na Skalama?
- Mari Mari je sjedjela pored mene i rekla mi: "Pa ti pobjeđuješ!". Kazala sam joj: "Molim, nemoj sad to da mi govoriš, ne mogu da izađem bole me noge". Gledala sam kako dobijam glasove, ali su mi tada prolazile neke druge slike kroz glavu. Danijel je bio pored mene - tresli smo se, ali smo preživjeli.
Publika na Kanli kuli te je podržala, a gledaoci koji su glasali putem telefona nijesu ti dali ni poen. Kako to komentarišeš?
- Malo sam se začudila zbog rezultata glasanja, jer sam čula reakcije ljudi koji su komentarisali da je pjesma fenomenalna, a scenski nastup originalan. Nikada nikome nijesam tražila da glasa za mene i nijesam kupovala kartice strinama, tetkama, prijateljima, drugovima, da bi osvojila bodove. Mislim da nema potrebe za tim.
Da li pripremaš album?
- Ne, ali s obzirom na to da sam sada dobila veća novčana sredstva, počeću da radim na njemu.
Danijelovo pojavljivanje na bini pokazalo se kao odličan marketinški trik.
- On je moja najveća podrška i najveći kritičar. I ranije sam izrazila želju da nastupim sa njim i da nekada snimimo duet. Danijel je predložio da se i on pojavi na scenu, što sam ja objeručke prihvatila. Pretpostavljala sam da će publika reagovati ovako kako je reagovala.
Kada padnu maske, šta se dešava?
- Gase se svijetla i ništa ne možete vidjeti.
Kako ćete podijeliti nagradu?
- Nijesam sebična osoba, rekla sam da je ovo naš zajednički uspjeh i nagradu ćemo podijeliti. Pošto je vrijeme da položim vozački, onda ću vjerovatno ja uzeti kola.


Intervju Lejla Hot! Kao i mnogo puta do sada pokazalo se da je Ćurčić odličan sluhista čim je uspio da procijeni kvalitet

“Đani mi nije dao bodove zbog Danijela!”

DANIJEL I JA SE NIJESMO SE POLJUBILI IZA MASKE... PRALI SMO VEŠ... (SMIJEH)
KADA SE POMENE KUĆA "VELIKOG BRATA", ABRAKA DABRA BU... I NAPROSTO DOBIJEM AMNEZIJU

Image Hosted by ImageShack.us


“Pobjedu na festivalu proslavila sam sa svojim kompozitorom”


Iako je pjevala u "3K duru" i "Idolu" i iako je učestvovala na festivalima "Europjesma 2005", kao članica grupe "Lulu", i, kao samostalni izvođač, na budvanskom festivalu prošle godine, ime Lejle Hot bilo je nepoznato širem auditorijumu sve donedavno. Pobjednica večeri "Novih zvijezda" i večeri "Pjesme ljeta" na ovogodišnjem festivalu "Sunčane skale" za kratko vrijeme je pridobila publiku, koja je na dodjeli nagrada glasno klicala njeno ime. Tom prilikom je Lejla, iako je bila zbunjena i, po njenim riječima, zatečena, rekla: " Ovo što mi se desilo nijesam sanjala ni u najljepšem snu."
- Posjeduješ neobično umiljat glas, da li je to karta na koju uvijek igraš?
Da, imam nesvakidašnju boju glasa, koji sam školovala 6 godina. Završila sam nižu i srednju muzičku školu, Odsjek solo pjevanje, a bavila sam se čak i operskim pjevanjem. Po završetku srednje škole odlučila sam da nastavim školovanje, pa sam upisala Muzičku akademiju, Odsjek klavir.
- Hoćeš da kažeš da još uvijek učiš?
Da, na četvrtoj sam godini i nedjelju dana prije festivala imala sam jedan ispit, pa sam i neke stvari za sam nastup na ovom festivalu odradila nabrzaka.
- Koliko je tvojoj pobedi na "Sunčanim skalama" doprinela činjenica da je autor pjesme tvoj bivši dečko i finalista "VIP Velikog brata" Danijel Alibabić?
Ta činjenica doprinela je tome da su svi znali da ću se takmičiti u večeri Novih zvijezda, tako da sam imala reklamu i prije nastupa. Ali, mislim da to nema veze sa mojom pobjedom. Stojim iza ove pjesme, njenog kvaliteta, svoje interpretacije i mislim da su se sve kockice poklopile.
- Da li si se sa Danijelom poljubila dok ste se skrivali ispod maske na sceni?
Nijesmo se poljubili... prali smo veš... (smeh)
- Misliš li da te je prevario kada je "prao veš" sa Eminom u kući "Velikog brata", i da li bi oprostila prevaru?
Kada se pomene kuća "Velikog brata", abraka dabra bu... i naprosto dobijem amneziju.
- Da li će vas pobeda na "Skalama" ponovo zbližiti u emotivnom smislu?
Nikada se nijesmo svađali, pa ne moramo ni da se mirimo. Emotivno smo se razišli na civilizovan način. Ali, uvijek jedno drugom dajemo podršku, bez obzira na to da li smo u emotivnoj, prijateljskoj ili poslovnoj vezi.
- Nastup se završava tako što se ti i Danijel grlite, zašto se nijeste poljubili?
Čula sam publiku kako dobacuje: "Poljubi ga, poljubi ga!", i znam da su to mnogi očekivali, ali nije bilo predviđeno. Ceo nastup sam odradila sa posebnom emocijom, malo je falilo da zaplačem kada sam drugi put izašla na scenu.
- Iskreno, da li misliš da ti je Đani Ćurčić dao dvanaest poena zbog prijateljstva sa Danijelom Alibabićem, koje je stekao u kući "Velikog brata"?
Iskreno, ne znam, ali mu zahvaljujem na dodjeljenim poenima!
- Sa kim si proslavila pobjedu na festivalu?
Sa kompozitorom, naravno, sa kim bih drugim?!
- Kakvi su tvoji planovi nakon festivala?
Fakultet mi je na prvom mjestu, ali ću se posvetiti sebi i nastavku karijere. Jedna od nagrada koje sam dobila su i sredstava za snimanje spota, pa se nadam da će i to biti brzo realizovano, ali svakako obećavam da ću se uskoro novom pjesmom odužiti publici na nevjerovatnoj podršci

ZAJEDNIČKI USPJEH

Poslednjih nekoliko mjeseci provlačilo se ime Lejle Hot kroz štampane medije ali ne zbog njenog posla već zbog dvogodišnje ljubavene veze sa Danijelom Alibabićem, članom grupe "No name" i bivšim ukućaninom VIP kuće "Velikog brata".
Lejla i Danijel su uspješno plasirali medijima priču o svom ljubavnom krahu, a sve sa ciljem da ona bude prepoznata kao pjevačica, a ne kao Danijelova djevojka.
Nakon uručenja nagrada, Lejla se zahvalila publici, ali se prvo obratila Danijelu riječima: "Danijele, jesi li živ?", pa nakon njegovog odmahivanja glavom i kraće pauze dodala: "Nijesam ni ja!" Njih dvoje se tokom festivala nijesu odvajali jedno od drugog i stalno su isticali svoj drugarski odnos.
I na kraju kada smo je još jednom upitali pobjednicu "Sunčanih skala" da li je i dalje sigurna da nije u ljubavnoj vezi sa Danijelom, odgovorila je da ne miješa posao i privatnost i da će tako biti i ubuduće.


HIT FOTO! SUBOTA, 7. JUL, BUDVA Momci iz grupe "No name" nikad nijesu bili angažovaniji nego ovog ljeta!

BOJAN DVIJE “SREĆE” GRABI!


Image Hosted by ImageShack.us


Iako su se curice uvijek gurale u njihovo društvo, ovoga ljeta je, sudeći po fotografijama, prava navala na "bezimene".
Član grupe "No name" Bojan Jovović ovih dana uživa na crnogorskoj obali u lijepom ženskom društvu. Kad god smo ga primijetili, bio je nasamo sa nekom zgodnom cicom, bilo da je to na obali mora ili u nekom kafiću.
Prije podne "bezimenom" je društvo pravila zgodna crnka, da bi ga istog dana, nekoliko sati kasnije, zatekli sa drugom u obližnjem lokalu.
Bez obzira na to koji su motivi ovih druženja, sigurni smo da je Jovoviću zavidjelo pola grada, jer ni jednog jedinog trenutka nije bio usamljen.





Post je objavljen 22.07.2007. u 00:01 sati.