Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

nisu ni ribe šta su nekad bile..

(ovaj post je više zajebancija na Uniquein, neg nešto pametno.. ja sam ipak relativno sretno ocuren)

eto,toliko puta je ova tema već obrađena,al moram i ja malo filozofirat ovdje,i bacit malo svog anarhošovinizma..


šta pametno reć?!
ukratko-s ribama se više ne isplati petljat,bar ne za nekaj ozbiljnije,jer jednostavno očito nisu još mentalno sposobne za bilokakvu vrst međuspolne interakcije..

nemaju uopće ulete, a ako ulete, ulete s jadnim spikama poput "si ti iz osjeka.. nisi? nema veze, večeras sam samo tvoja".. zbog kojih onako pijane ispadnu full jadno i lako..najčešće cijelo vrijeme samo zure okolo misleći da su jednostavno neodoljive i bacaju oči samo na izrazito gay bogate pripadnike M spola i čekaju da ih ovaj primijeti te se pritom utvrde u čakulama sa svojim frendicama.. ako i naiđe koja trijezan za koju vam se čini da ćete moći normalno popričati (i kasnije se pofukati), ta je vjerojatno tek prekinula s dečkom i nije se još stigla napiti, ali će se rado priljepiti uz vas i dopk cugate vam pričati "Vera je kurva, bilo nam je tako dobro, još ga volim ali moram dalje, ti si full sladak..itd.." ovisno u kojem je stanju i koliko je popila.. Rijetke su šanse da će vam nepoznata riba (koja je vaše godište) platiti cugu, one žive u nekom smiješnom svijetu gdje vlada jednakost spolova, ALI očekuju da imate manire i da je privilegirate kao da smo na kraju 19.st.. (ili samo očekuje da ju financirate, ovisno o vrsti)
Ako im se nedajbože sviđate, nagovarat će vas da ju požvalite kako bi se "otarasile slinavog likca koji plazi po njoj i dosađuje", nemojte.. osim ako vam se sviđa riba ili ste stvarno očajni od šestomjesečne celibacije..
pravilo jedan: Čuvajte se onih koje su u diskaču same, ili su očajne ili im je dečko u blizini
pravilo dva: Čuvajte se onih u čoporu, sve su garant očajne, ali će vas svejedno ismijati pred frendicama, a postoji velika šansa da vas ne jedan, već čopor njihovih frajera dočeka na parkiralištu diskača..
Pravilo tri: čuvajte se trijeznih, znaju biti neugodne, pogotovo ako ste vi pijani
pravilo četri: Čuvajte se pijanih, znaju biti neugodne, bili vi trijezni ili ne (a ako su i lake,garant furaju neku infekciju ili bolest među bedrima)
pravilo peto i najvažnije: Sve ribe vole biti u centru pažnje i sve bi nas najradije pretvorile u papučare, sve se žele osjećati posebno i zanimljivo.. imajte na umu to i činjenicu da je rijetko koja stvarno vrijedna vaše pažnje i truda, pa ih je najbolje samo poslati u kurac i vratiti se na lovište kad vam baš zatreba malo akcije..

dečki, žao mi je, ali cure su nemoguće..


hahahahaha..
lijep pOzDrAv..

Btw, Tomo, dok ćekaš da napišem priču o tebi, škicni na dno bloga i pogledaj koji sam ti dobar counter napravio..

Post je objavljen 21.07.2007. u 20:21 sati.