Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pire

Marketing

Rajka na sunčanju



Mislite da nije našoj rajčici nije dosta mučenja dok visi sa stropa nego i mora podnositi takve vrućine!!!!!!!!!!
Jer, ono, u zatvorenom prostoru ne može biti jer nema smještaja za nju. Pa je vani. Na snijegu, ledu, tuči, oluji, sniježnoj mećavi.... No dobro, samo je na suncu. na SUNCU!!

I to u vrijeme od 10-14 sati kad je naaajbolje vruće, tada sunce bije direktno u nju. U nju.

Paklena vrućina, toplina središta sunca. HOT fudge.

To sve Rajka osjeća.

Posljedica: Rajka je pougljenila.

Ali na početku je imala lijepu boju. Izgledala je kao da je na ljetovanju, čak i ako nije na ljetovanju (rajka bi mogla biti na reklami za đonsons kremu za samotamjenje!) Ima brončano-smeđu boju.

Onda je ta boja počela tamniti. Najprije je dobila rak kože. Naime, na komadić kože na glavi došao je riječni rak i sad našoj jadnoj Rajki čupa iovak rijetke vlasi s njezine glave. I ne samo to. Štipa ju. Grize. Svojim klještima joj pokušava napraviti frizuru. Ali ne znam kakva je to frizura s 2 vlasi.

Iako nije ni živa, ona je preživjela.

Zbog prevelike količine D vitamina koje je sintetiziralo sunce nakog prevelikog izlaganja , kosti i zubi (kojih nema) tako su očvrsnuli da se Rajka pretvorila u svojevrsnu skulpturu.

I sad je veća atrakcija od brane koju su, kažu, izgradili dabrovi( haloo? dabrovi?? ), ali mi znamo da je to dvorac u pijesku kojeg su napravila djeca iz vrtića. A Rajka? Ona se sama napravila, ok, uz malu pomoć sunca.


Do sunčanja, Rajska djeco!!!!

Post je objavljen 21.07.2007. u 16:45 sati.