Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maliuvrnutisvijet2

Marketing

VRUCINA:)

Eto ne znam zbilja kako kod vas, ali kod mene je za poluditi.
Ispitni rokovi su mi prosli i ne mogu se sada pohvaliti da sam briljirala, imam posla i preko glave za jesenski rok, no biti ce bolje:)
Trenutacno tezim 52.kg i tezina mi stoji:), ok je, nije da se zalim, ali idem ipak do 46.kg
Jedem ujutro normalno, rucam neko povrce i neku salaticu pijem kavu bez secera,caj i vodu. U biti ne jedem nista slatko, rafinirano i industrijski na bilo koji nacin preradjeno, ni meso.
Uvela sam ponovno obavezno vjezbanje i vjezbam svaki dan 2,5- 3 sata, naravno ne u komadu:)

To je u biti vecina toga sta radim ovih dana, jedem, spavam, ucim i vjezbam ko manijak:)
Mislim da sam nabila malo misicne mase u nogama. Reducirana mi je poprilicno kolicina sala na trbuhu, ali ja sam sam sebi najveci kriticar pa mi ipak nije dovoljno, nikada mi nije dovoljno. Cekam jos da mi se guzica smanji, no doci ce i to na red.
Posto sam ja emocionalni izjelica, svaki drugi dan mi dodje da se prezderem i svasta napravim, ali nisam, suzdrzavam se i vjezbam kada sam ljuta i isfrustrirana, a to je jako, jako cesto.

Sebi sam i dalje debela, svima ostalima nisam:)

To je tako cudno kod mrsavljenja , sto vise mrsavim, sve sam si deblja i svi se oko mene cine mrsaviji, cak i oni jako debeli ljudi.
Iskreno, mislila sam da cu uz toliki trud i napor imati vec 50.kg,ali stojim i dalje na 52.

Da ne moram uciti i da sam dala sve ispite, dofurala bih se ja vec i do 46.sigurno, ne bih nista jela, pila bih samo ness i caj i vodu i bila vani i kile bi padale ko lude. Ovako se sve samo zakomliciralo. No dobro svako zlo za neko dobro, tako da cu ja imati plocice na trbuhu kad tad:P i nula celulita.
Eto to je kod mene.
Trenutacno zivim jako dosadnim i monotonim zivotom, nadam se da ce mi nagodinu, nakon sto polozim te hebene ispite se zivot zaokrenuti za 180 stupnjeva, naravno u boljem smjeru.




Post je objavljen 21.07.2007. u 12:37 sati.