Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domoljubni

Marketing

Nakon helikoptera i avion je u kvaru

I Jadranka se prizemljila...

Vladin zrakoplov kojim je danas potpredsjednica Jadranka Kosor trebala odletjeti u Metković zbog manjih se tehničkih problema nakon kraćeg leta vratio u zagrebačku zračnu luku, izjavio je glasnogovornik Vlade Ratko Maček.

"Zbog manjih tehničkih problema procjena je bila da je najsigurnije da se zrakoplov vrati u Zagreb. Kvar na zrakoplovu se otklanja", izjavio je Maček.

Objasnio je da je došlo do "problema sa signalizacijom pozicije stajnog trapa". Nije riječ o opasnom kvaru, ali rutina je da se u takvim slučajevima letjelice prizemljuju, dodao je.

Informaciju o povratku Vladina zrakoplova u Zagreb potvrdio je i glasnogovornik Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Berislav Živković.

Kazao je da su nakon petnaestak minuta leta putnici obaviješteni da se moraju vratiti u zagrebačku zračnu luku. "Ne mogu reći o kakvom je kvaru riječ", kazao je Živković Hini, dodajući da kao putnik u zrakoplovu nije primijetio da nešto nije u redu.

Ministrica Kosor u Metkoviću je u podne trebala uručiti ključeve i rješenja za useljenje 48 stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata.

Umjesto nje na svečanost je poslan izaslanik, saborski zastupnik Frano Matušić.

Post je objavljen 20.07.2007. u 17:28 sati.