Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...and I`ll be in Scotland afore ye...

I tak me starci tjeraju da prek ljeta odem nekam, da im ne trunem doma. Ko da im smetam, buržoazija!!
Odi k nekom na more. Pa reko, zajebi.
Pa odi s nama na more. Pa reko, zajebi.
Neda mi se ić na more! Mrzim more, mrzim vruchinu! Prokletu vruchinu. Mrzim onaj pojam kupanje. Kuiš, prvo se okupaš, probrčkaš u moru, a onda se moraš još jedanput okupat/istuširat (da spereš onu sol sa svog ultra sexy hot tijela).
Ubija me ova vrućina. Nemrem ni zaspat po noći, kolko je ćevru.
A oni bi da ja idem na morenu?! Pa reko zajebi.
Imam ja bolju ideju. Odoh kod svojih frendića iz srednje, i reko: ej, gejevi, ajmo otić sad prek ljeta , onak, na pivu na par dana u Budimpeštu, Bratislavu, il u Prag. Pas mamu, pa studenti smo, imamo one fensi-šmensi-nensi iksice, pa to znači da ak idemo vlakom da kartu platimo za bagatelu. A gadovi će: kak dobra ideja, al ima sam jedna caka. A ja onak, pitam koja. A gejevi će: sve je to ljepuškasto, i krasno, al da su se već svi oni dogovorili za ovo ljeto već prije vaskrsa. A ja ono, kuiš, poljudim. Pa ko se još dogovara 4 mjeseca prije ljeta, kak provest to ljeto?!
Svih 23, kaj su bili za stolom, me odfukalo. Al nać će tata neku žrtvu, sam da u vlaku nemora pričat sam sa sobom u kupeu.
No sad sam pokupio njihovu taktiku. Danas ujutro sam prek neta rezerviral onu ful jeftinu kartu za avion, 180kn. I to za kam? Pa, nikam drugam neg za Škotsku. I to ne za ovo ljeto, neg za ono drugo, majčicu vam, pa ajd nek me se sam neko usudi pitat jel oču s njim ić nekam drugo ljeto. Pa, reko zajebi.
Pa potaknut tom grand idejom, stavil sam ovu pjesmicu od Real McKenziesa (Farewell To Nova Scotia), koja govori (na neki način) o Škotskoj (o Novoj Scotiji, da budem precizan, al ko vas fuka!).
I molim vas da mi odgovorite: da li i vi ovak debilno sto godina prije ljeta organizirate put (ko ovi debili gore navedeni)? Il ste više ležerni (ovak ko tata)?



Post je objavljen 21.07.2007. u 00:04 sati.