Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrelmovieworld

Marketing

Child's Play 3 (1991)

Trailer
Režija: Jack Bender
Scenarij: Don Mancini
Uloge: Justin Whalin,Perrey Reeves,Jeremy Sylvers,Travis Fine,Dean Jacobson,Brad Dourif,Andrew Robinson...
Žanar: Horror ,Komedija
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Prošlo je osam godina nakon događaja iz drugog filma. Sada vidimo Andya kao teenejđera koj je završio u vojnoj školi. Play Pals kompanja za igračke odlući ponovno pustiti svoje Gud Gays lutke na tržište. Da bi stvorili više lutka koriste stari materjal koj je nađen u tvornici. Obnovom lutaka opet ožive Chuckya. Chucky u potrazi za Andyem padne u ruke mladog dječaka i shvati da je lakše prebaciti svoju dušu u tog dječaka . Andy je jedini koj zna što Chucky namjerava i na njemu je da ga zaustavi.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

O filmu: Treči dio Child's playa je bio došao u kina 9 mjeseci nakon drugog djela. To znači da je scenarij bio brzo napisan ,a film vjerojatno brzo snimljen i to je dosta loš znak. Sami ljudi smatraju da je treći dio najgori dio u serijalu. Ja nisam gledao još 4 i 5 dio pa ne znam za sebe , ali je treći lošiji od prva dva. Priča nije loša, ali u nekim djelovima je scenarij kiksao. Likovi u ovom djelu su malo slabiji no ok su bili opčenito u usporedbi sa drugim filmovima ovog žanra. Od likova me posebno iživcirao pukovnik Shelton jer jedan od največih kretena u horror filmu ikad, Andy mi je bio draži kao dječak no kao teen je prolazan,De Silvin lik mi se nije svidio jer sam na trenutak dobili nepotrebnu i bezveznu ljubavnu priču s njom i Andyem koja je malo dodala cheesy tona. Režija je osrednja kao i gluma koja je u nekim trenutcima bila drevna. Razlog zakaj da gledate ovaj film je zbog Chuckya. Njegove fore i ubojstva su ovaj put bolja nego u prošlim djelovima, čine film zabavnim i gledljivim. Ubojstva su i ovaj put maštovita, zabavna i dosta komična . Rečenice od Chuckya su dosta dobre i malo smješne.

Slabiji od prošla dva djela, no isplati se pogledat zbog scena sa Chuckyem kojih ima dosta srečom ,a ove ostale scene su bezveze. Mislim da fanovi Child's play serijala ne bi trebali biti previše razočrani trečim djelom , no neka ne oćekuju pametnu radnju i scenarij nego samo prosječnu zabavu.
Ocjena 3/5

Post je objavljen 20.07.2007. u 10:38 sati.