Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/timater

Marketing

...kak je lako vježbati mozak!

Surfam jučer opet malo uz StumbleUpon i naletim tak na jedan zanimljiv link. Stranica ima naslov "22 Ways To Overclock Your Brain". Pa normalno. To nam i treba. Overklokati mozgove na ovih +40C. U hladu.

I tak čitam i mislim si kak dosta stvari od toga radim i kak sam u doba dok sam neke od navedenih stvari prakticiral značajno više, imal osjećaj da mi mozak zaista i radi značajno bolje. I brže. A tome ima jedno 5-6 godina već. Moral bi se čovjek opet početi igrati izgleda.

Ali očito i bloganje spada u jednu od ponuđenih aktivnosti. :) Već vidim naslove - "Internetom do zdravlja", "Blogajmo za bolje pamćenje", "Blogeri su pametniji" i sl.

Citat:

"19. Write To Be Read

I am a big proponent of writing in a journal to capture ideas and thoughts. There is certainly great value in writing for yourself. I continue to find that my brain is greatly stimulated by writing to be read. The greatest benefit of writing is what it does to expand your brain’s capacity. Find ways to write to be read – by writing things for your friends to read, by capturing the stories of your childhood, starting your own blog or whatever – just write to be read."

Post je objavljen 20.07.2007. u 08:29 sati.