Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljicamira

Marketing

PRATIM TE....






JEDNA OD MENI POSEBNIH PJESAMA
TOŠE PROESKI : PRATIM TE

Budimo svjesni da je vrijeme godišnjih odmora. Kao što tijelo treba odmor, tako i naša duša koja je često puta zatrovana užurbanošću, nemirom, nepraštanjem, osudom drugih i samog sebe, neprihvaćanjem osoba oko sebe, čak do težih osjećaja mržnje, depresije, bezvoljnosti...
Isus je "Doktor" našeg tijela i duše, našeg cijelog bića u potpunosti. Predajmo Mu sve naše padove, borbe, nesuglasice, probleme ; neka u potpunosti prožme naše biće...

I kao što pjesma kaže... "pratim Te, sve u korak, svaku stopu poljubim, svaku suzu, svaki uzdah osjetim.
Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim,
Pratim te, i kad ne gledam po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tijela osjećam, tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim."

Neka bude tako. Osvjestimo tu prisutnost Isusa, da nas "prati" gdje god bili. Nema mjesta gdje se možemo sakriti od Božje prisutnosti, On je svuda : u kapi kiše, u dugi, u morskim valovima, u sunčevoj zraci, u dječjem osmijehu.
Zato, otvorimo svoje srce, prepoznajmo Ga, dajmo Mu prostora u našem srcu da djeluje, da nas mijenja i oblikuje, da nam On bude oaza mira i odmora našeg tijela i duše, neiscrpni izvor kada žeđamo za ljubavlju i prihvaćanjem.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 19.07.2007. u 20:13 sati.