Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theworldcalledshpansko

Marketing

U NEDOSTATKU PAMETNIJEG POSLA

Evo,ljudi moji da ne bi ispalo da se ne javljam 3 mjeseca, odlučih napisat novi post (nemam pojma kaj mi je došlo).



Prije tjedan dana,točno u ovim satima, vratih se sa 12-dnevnog ljetovanja u Kustićima na otoku Pagu.
Za vrijeme ljetovanja, tamo SAM:


1. Pokušao klinca sa hidrofobijom naučit plivat jer mi je njegov stari ponudio 200 kn ak uspijem

2. Kartao belu u tandemu sa svojim starim protiv lokalnih fanatika do 2 ujutro

3. Smijao se prestravljenim njemačkim evanđelistima (doslovno, na kombiju im je pisalo Evangelistische jugend) čijim je brodom upravljao neki tip koji je jedva stajao na nogama i 5 puta bezuspješno pokušavao pogodit naš mol kako bi mogao privezat brod i pustit te jadne ljude na sigurno kopno. Nakon što je u tome napokon i uspio, počeo je izvikivati neke njemačke parole koje, moram priznati, nisam razumio.

4. Zajedno sa svojim slovenskim vršnjacima bježao od lokalne bake za koju smo pretpotstavljali da ima pedofilske sklonosti (ne pitajte zašto)



Za vrijeme ljetovanja, tamo NISAM:

1. Pokušavao razmišljat o svom, već spomenutom u jednom od postova, susjedu, za kojeg sam prije odlaska na more ozbiljno pomišljao da bi se mogao sjetit od silnih flaša s alkoholom radit molotovljeve koktele (ona vijest kaj se desilo na gay prideu nije me baš smirila)

2. Izgubio nijednu partiju bele (hehe)

3. Pristao u 4 ujutro ić sa starim gledat one iste fanatike protiv kojih smo prije nepuna 2 sata kartali belu kako idu izvlačit mrežu koju su prethodnu večer bacili u more i vrate se bez valjda ijedne ulovljene ribe (ubijte me ak sam ikada vidio te ljude da su išta ulovili)



Eto,dosta o mom ljetovanju.
Samo da se još osvrnem na neke nedavne događaje:

Nogometni prvak Hrvatske Dinamo remizirao je sa prvakom Azerbajdžana Hazarom iz Lenkorana (nemam pojma kak se pravilno piše, valjda ovak). Rezultat utakmice bio je, jako umirujuće za hrvatske nogometne poklonike, 1:1.

Gjuro Gavrilović nudi 20000 kuna nagrade onome tko zna išta o njegovim ukradenim 3D maketama kobasica koje mu je netko ukrao, a za koje je bio jako emotivno vezan i koje ne može prežalit. Tko išta zna, neka se javi na besplatni broj telefona 0800 205 201.

E da, umalo zaboravih, čuo sam kaj je bilo na podjeli svjedodžbi (hahaha)


Hvala lijepa i doviđenja.






Post je objavljen 19.07.2007. u 17:53 sati.