Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sprkladionica

Marketing

20,30 sati Budućnost - Hajduk = tip 2 može i hendi = 1:1 headbang

Evo šta se događa kada se igra navijački ali nema veze "HAJDUK ŽIVI VJEČNO"


Što reći o večerašnjoj utakmici osim da se ona nenogometna već počela odigravati i to za vrijeme samog dolaska navijača Hajduka u Crnu goru t.j gdje su više puta napadnuti od strane "domaćih navjača". Zbog toga će večeras proraditi Dalmatinski dišpet i Hajduk će uvjerljivo slaviti u Podgorici.

Hajdukovi navijači napadnuti u Crnoj Gori

Autor: Bruno Karadza
cetvrtak, 19 srpanj 2007

Dan utakmice 1. pretkola Kupa Uefe između podgoričke Budućnosti i Hajduka počeo je puno ružnije nego minuli dani. Konvoj s autobusima navijača Hajduka napadnut je kraj Budve, a nekoliko Hajdukovaca nastradalo je i na ulicama Podgorice...
Konvoj od pet autobusa koji su prevozili navijače Hajduka iz Splita u Podgoricu, napadnut je danas tijekom dana blizu crnogorskog ljetovališta Budve.
Iako su autobusi bili pod policijskom pratnjom, navijače Hajduka dočekala je "sačekuša" u kojoj su domaći huligani kamenjem s pristojne udaljenosti zasuli autobuse i napravili veliku štetu. Nekoliko Hajdukovaca unutar autobusa zadobilo je ozljede, a crnogorski policajci napadače su rastjerali pucnjevima u zrak.
Napadi na Hajdukove navijače nastavljeni su i u glavnom crnogorskom gradu. Tijekom dana napadnuto je nekoliko neopreznih navijača na ulicama Podgorice, nekoliko njih dobilo je i teže ozljede.
Dio Torcidaša već u ranim poslijepodnevnim satima sproveden je na tribine stadiona Pod Goricom, gdje će čekati početak susreta zakazan u 20:30 sati.

Izvor: Sportnet.hr


Post je objavljen 19.07.2007. u 18:32 sati.