Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sensesest

Marketing

linčina uzvraća udarac II deo

pozdrav vama svitu moj od mene, nadasve plodnog i još nadasvejije produktivnijeg mladog (ne baš toliko) perspektivnog blogera!

biti robom nije u modi. zato sam ja rob mode.

moje pisanje je izgubilo svoj smisao. tek sad kužin da je imalo smisla.

Ne, neću van ga reć, onda tek ne bi ima šta pisat. je kad bi ga zapisa nestalo bi ga. Podsjeća me na onu: "Izgovori mi ime i nestat će me!" Aj da vidin zna li iko šta je to.


Podnaslov wink

Moj smisao je otiša daleko. Ne javlja se baš. A i kad se javi rijetko kad, nije baš sretan činjenicom da ja postojim. Valjda mu ta činjenica nema smisla...

Moj smisao je imao smisla za razne stvari. Otišao je za jenom od njih. Onom koja mene najviše pila na ovome svitu i uopće mi nema smisla.

Ostali su neki manji smislići iza njega, ali oni su kao kora od stabla koja nema stabla. zaštita ničemu. kao sunčane cvike bez očiju, tu su samo za prikrivanje praznog pogleda.



PodNas PodLov zijev

Ljetne rane nosimo ponosno. Zimske rane skrivamo i trudimo se da šta prije zarastu. Proljetne brzo zaboravimo. A jesenske pamtimo.

Unutarnja nesigurnost gura ljude u gomilu. To nema veze sa ljudima kao takvima. To je priča o nesigurnosti kao entitetu koji se isto želi razmnožavati. Teži uvjetima u kojima se multiplicirati može. A gdje nego u masi može ljudska nesigurnost bolje procvasti. Gdje nego u sigurnosti mase postoji bolje gnjojivo, pa ovo je materijal za reklamu - prirodno gnjojivo - od najčistijih produkata truljenja osobnosti.

Nemojte se zavaravati - nema tu ljubavi. Ima privrženosti. Ima odanosti. Posvećenosti cilju čak. Ne čak, nego i pretežno. To van je ka lanac sreće. Ka mrežna prodaja. Ali s jedinim ciljem da svoju sigurnost povećaju privodeći JOŠ jedinki u svoju tvornicu nesigurnosti. To van je osnova, ne teorije kaosa, nego potrebe da se ta teorija stvori, promisli i obrazloži.


Šesto čulo nema više smisla. Dok danas šesto čulo nešto skuži već je u novinama izašlo.
wink



p.s. Smišle moj! Znan ja da ti mene voliš, da te nije briga ne bi se ni ljutija! cerek

njamipartymouthwash--->kiss

Post je objavljen 19.07.2007. u 17:52 sati.