Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azilzadar

Marketing

gara nam se vratila...

i tako.. bile nam marijana, maya i gara u zagrebu...
jadnu garu su na rengen slali previše puta... al dobro je.. ipak nije ono što se pretpostavljalo.. i ne treba joj operacija.. još jadna teško diše i sad će morat primat neke antibiotike svaka dva dana al to je bolje od onoga što smo mislili da ju čeka...
jadna gara... kad je tek došla u azil došla je sad 5 ili 6 svojih štenčića.. (svi su još kod nas) ... prošla je maaaasu toga i dokazano je da je gara prije nego što je došla u azil bila jako zlostavljan pas..
prvi put kad je prije godinu ili dvi imala rengensko slikanje noge veterinari su otkrili da ima sačmu od metka raspršenu po cijelom tijelu... uz to još ima i pločice na bedrenoj kosti jer ju je neko bio ili maltnuo ili pregazio... i sada ovo sve.. uf uf..
al bome dobro su to maya i marijana sve izgurale... maya naš turbo drajver sa spider stojkom (hahahah) je u posuđenom autu odvezla cili put sama ZD-ZG i nazad... e da .. to me podsitilo.. hvala Lovorki što je uskočila tako brzo i dala auto na korištenje i ključeve od svog stana u zg.. ;)
glavno da su sve 3 stigle nazad doma..
gara je sada na oporavku kod marijane doma.. po doktorovoj naredbi mora biti u klimatiziranom prostoru (hahahaha moš mislit kako će gara sad nakon klime htjeti nazad u azil na onu žegu...)
glavno da je sve ispalo dobro...


Post je objavljen 19.07.2007. u 00:06 sati.