Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladydaisy

Marketing

Kurve daju svima, ali vole samo jednog.....

Evo za pocetak.... vi koji ostavite anonimne komentare... nemoj te se truditi.... postalo mi je svejeno sto pisete.... postala sam na neki nacin otporna na to.....
Toliko o tome, d ne gubim vise vrijeme..... ste za sastav? evo samo malo.....

GLEDALA SAM ZVIJEZDE

Jednu noc probudila sam se u svojoj sobi, u svom krevetu. Oko mene je bio potpuni mrak,a osoba pokraj mene mirno je disala. Ta mirnoca s kojom je spavao presla je na mene. Pogeld mi je, kao obicno kad se preko noci probudim, lutao kroz prozor. Na nebu sam mogla sasvim jasno vidjeti mjesec i miljun zvijezda. Zvijezde su, isto kao osoba kraj mene, kao uvijek imali nesto umirujuce.
Pocela sam razmisljati. Divila sam se ljepoti zvijezda. Pitala sam se otkud im snaga da se svaku noc ponovo pojave na nebu.
Zvijezde mi na neki nacin daju osjecaj sigurnosti i zasticenosti, kad kraj mene nije ni jeden od mojih dva cuvara. Oni me slusaju kad nemam koga da me slusa. Uvijek su tu, nikad me ne napuste. Svih ovi godina sam se nekako sprijateljila s njima. Oni znaju moje najmracnije tajne. Ljecili su moje najdublje rane. Darovali su mi pozitivne misli i pokazali mi pravi put.
Sa zvijezdama sam tako povezana od kad se moja sestra iselila od kuce. Tad mi je pricala jednu pricu, jer nikako nisma htjela da ode. Pricala mi je kako ce me zvijezde uvijek cuvati i da ce joj oni prepricati sve sto im kazem. Tako da ona ubiti nece biti udaljena od mene. Tad mi je bilo cetiri godina i od tat su mi zvijezde andeli cuvari.
Vratila sam pozornost u sobu. Okrenula sam se oprezno prema osobi koja je spavala pokraj mene. Bila sam oprezna, ali ne dovoljno oprezna. Probudio se, no to ga nije previse smetalo, samo me zagrlio i nastavio spavati. Prije da sam i ja ponovo zaspala shvatila sam da su mi zvijezde andeo cuvar, ali on i moja seka su mi arkandeli cuvari….

fufam vas i hugam vas....

P.S.: dobit cu napokon maxadsl...... jupi..........


Post je objavljen 18.07.2007. u 23:50 sati.