Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maxfactorica

Marketing

Koja vrućina,a tek sparina

Od toga nisam imala volje ništa pisat,osim polu-luđačkih mailova po familiji.Ali mislim da je moj braco stvarno najviše nastrado u svom mailu...Ah,baš me briga...Ne znam da li sam pisala o tome da sam bila na ultrazvuku i da mi nikad nije u životu bilo lijepše...Koji osjećaj je vidjeti svoje dijete u trbuhu...Ma nešto neopisivo riječima.
Danas sam nakon 100godina pohala kruh i kaj mi se dohodi?Napravila sam takav dim u kući,da smo se svi jedva vidli...i naravno,morali smo otvoriti prozore i vrućina je ušla unutra.
Ma u prošlom postu sam napisla da sam pehist i stvarno jesam.headbang
Mislim da to već svi znaju.Kako sam se danas skuhala na putu do frendice,e u ovom je Zagrebu totalna ludnica.Do subote ću valjda izdržat ovdje,mada nisam baš oduševljena,al ajde,kad idemo svi skupa,onda idemo....
U autu mi je bilo 60 stupnjeva valjda,al sva sreća nisam se tak strašno ušvicala,jer bi inače poludjela.
Mrzim iz dna duše kad se neko ušvica ko svinja i kad se još uopće ne trudi to isprat sa sebe.Znate ono kad uđete u bus ili tramvaj,a bauštelci i debele krmačone od 5-6 banki smrde na 200 metara,nema mi gore.Možda samo onaj miris starčeka,ali ne,nije gori od uznojenih ljudi.
Bljuuuuf...
Znate kaj ljudi moji,tak mi je vruće da vidim da već kroz halucinacije pišem i da pišem fakat gluposti.Pa mislim da bi sada bilo vrijeme za pozdrav,od mene i iz mamine bušice!!!mahwavemahmahmahmahwavewavemahmahkiss

Post je objavljen 18.07.2007. u 20:20 sati.