Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonbitch

Marketing

O ČEMU SAM RAZMIŠLJALA DANAS DOK SAM PEGLALA…

by poison bijatch

Skužila sam da su jedine tri ženske osobe koje mi u životu nešto znače (zanemarimo rodbinske veze) moje tri cure- Andrea, Iva i Mirela (alphabetical order). To su jedine tri osobe s kojima se ja u životu, unatoč mom temperamentu, nisam nikad posvađala. Čudno, ali istinito. I smatram da sam im dužna posvetit najmanje jedan post. Jer su uvijek tu kad ih trebam i jer su jednostavno… najbolje curke ikad…

ANDREA- moja godinu, pet mjeseci i šesnaest današnja cura. Najbolja cura na svijetu. Najzgodnija i najljepša. S najboljim smislom za humor. S najljepšim smijehom (rok rok ;p) i najslađim nosićem na cijeloj zemaljskoj kugli. Ima najljepšu frizuru i najbolje starke. Ona je ponos Dubrave ;) (i moj naravno!!!). Također je i moj naj ženski štrumpf (ne štrumpfeta- jer svi znaju dae štrumpfeta drolja!!!). Posjeduje najbolji stil rezanja salame i poliranja paradajza u konzumu ;) Neznam što reći više osim ANDREA, LJUBIM TE!!!!

IVA- moja najbolja kolegica s faxa. Ne znamo se dugo, ali kao da se znamo cijeli život. Zbog nje sam totalno promijenila mišljenje o šminkericama koje se rastapaju na sve pekmezaste stvari. Uvijek je tu kad ju trebam i mogu je zvati i gnjaviti u bilo koje doba dana ili noći. Ma najbolja je. U selu i u gradu poznata je i kao gđa Lakostić- Todorić. Ima preslatke nožne prstiće i najljepši osmijeh kojim bari svakog fraera koji prođe. I ona, kao i sve moje super frendice ima jedinstvenu i originalnu frizuru. Ne znam što bih bez nje. Ali ona je ipak otišla na more bez mene… Neznam kak ćemo to preživjet… Ali nek uživa. Ja sam sretna kad je i ona sretna. IVA, LJUBIM TE!!!!

MIRELA- last but not least (il tak nekak ;p). S njom sam prošla sve. Znamo se već dugih 13 godina. Zajedno smo prešle prek šipaca, napornih đedova do najšrotskijeg taloga muškog roda ikad. Moja dugonoga, mršava frendica za kojim lude svi- mlado, staro, žensko, muško- svi! Tko ju poznaje ne može ju ne volit. Jezika oštrog poput britve i istančanog smisla za humor slabo joj tko može parirati. Ima dugomjesečnu ljubav unatoč kojoj se uvaljuje najsexy debeloguzoj kevi (poznatoj kao pojzn bijatch ;p). Predivne plave kose u stanju je zavesti i najnezavodljivije. Ona je moja opaka bivša cura koju volim najviše na svijetu! MIRELA, LJUBIM TE!!!

I tak… O tome vam ja razmišljam dok peglam…
Se vas jubi vaša Ifana ;***





Post je objavljen 18.07.2007. u 16:53 sati.