Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinymouse

Marketing

Lesi se vraća kući

Vratila sam se s godišnjeg odmora. I jučer mi je bio prvi radni dan.
Na poslu i nije tolika gužva kako sam očekivala da će biti. Onaj silni posao koji sam odnijela doma (da ga napravim za vrijeme godišnjeg odmora) naravno nisam ni pipnula. Nisam stigla.
Prvih tjedan dana godišnjeg sam imala generalno spremanje kuće. A prošli tjedan smo ja i dragi skoknuli i do mora (ali samo na 3 dana). Na moru je bilo o.k. Bili smo u jednom hotelu u Selcu (kod Crikvenice).
U Selcu sam bila jednom davno prije (sa tatom, mamom i bratom) i ostalo mi je u lijepom sjećanju pa kad smo tražili mjesto kuda ćemo ići to je bilo prvo mjesto koje mi je palo na pamet. Hotel je bio super samo što nam je već prvu večer puknuo krevet (a nismo čak ni skakali po njemu). U hotelu smo imali bazen koji smo jednom isprobali, ali je voda u njemu bila ledena. Doručak je bio super, a za ostalu klopu ne znam kakva je pošto smo mi uzeli samo noćenje s doručkom - 330,00 kuna po osobi (jedan dan) za sobu s balkonom. Većinu vremena smo proveli spavajući. Svako jutro smo se ustajali oko 8 zato što je doručak bio između 7 i 10, a naveće smo išli spavati oko 1 pa sam ja jedva čekala da se što prije izvalim u krevet i odspavam koji sat. Na plažu nismo ni išli jer moj dragi mrzi sunce i more (i da je po njegovom ne bi nikuda ni išli). Uglavnom meni je bilo o.k. samo što je tamo sve naravno skupo.
Najviše sam se šokirala kad smo u Poreču u jednom restoranu platili pizzu 48 kuna!! A kod nas je pizza manje od 30 kuna, a i osim toga je i veća i bolja. A u tom istom restoranu je jedna jedina jeb... palačinka 35 kuna! (a ja sam dan prije toga pizdila kad smo ja i dragi u Selcu jednu palačinku platili 10 kuna).
10 minuta kartinga 100 kuna.
Odlazak u Plodine u Crikvenici - 100 kuna. Zašto? Zato što su nam izvratili 100 kuna manje. Kažem curi na blagajni da sam dala 200 kuna, a ne 100 - ona zatvori blagajnu, napravi gužvu (ljudi pizde u redu, prebacuju se u drugi), cura izbroji cijeli promet i na kraju kaže da njoj SVE ŠTIMA! I šta sam ja tu onda mogla?! Ako se ikada u našem mjestu otvore Plodine to je trgovina u koju nikada, ali baš nikada neću otići.
Uglavnom, ja i dragi smo odlazak na more (ocjenom od 1 do 5) ocijenili sa 4. Sad naredne dvije-tri godine ne idemo nikuda.
Ovih dana sam u kupovini kompa (još čekam neke dijelove) i do sada sam dogurala do cifre od oko 7800 kuna. Dragi se svaki dan sjeti neke sitnice koju je zaboravio naručiti (modem, zvučnici) tako da cijena svakim danom sve više raste :)
Odlučila sam da neću kupovati komp na čekove nego gotovinom tako da sam totalno očistila štednu knjižicu odnosno lovu koju štedim (i trošim) zadnjih 10 godina :)





Post je objavljen 18.07.2007. u 13:18 sati.