Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetuboci

Marketing

Pas mater

Taman sam krenuo pisat post o sasvim trideset sedmoj temi, kad me nazvao DMJ i rekao mi da je frenda jučer pokupio tramvaj i da se bori za život. A samo prije nekoliko dana, saznao sam da mi je frendica imala aneurizmu, te nakon što je zapravo to bilo opasno za život, momentalno kao posljedicu ima oduzetu lijevu polovicu tijela i ne vidi na lijevo oko. Nemam namjere iznositi zdrastvene biltene ovdje, nego samo glasno opsovati. Ono čega me je najvoše strah da loše vjesti idu u paketu od tri, pa razmišljam da se uopće ne javljam na mobitele neko vrijeme.

Jebi ga, zaparvo sam htio pisati nešto o tridesetogodišnjici punka, i njegovom utjecaju na mene, nas, sve, nešto takvo. Možda to ipak i nije toliko 37 tema, naime M. je bio basist Bejbisa, koji su nedavno održali oproštajni koncert, na kojem nažalost nisam bio, ali su mi prisutni rekli da je bila sjajna fešta....

Pa ću sve poželjeti da probudi svu punkersku snagu i energiju koje ima, u nadi da ćemo se u budućnosti zajednički dohvatiti neke pive na Komiže, i čuti Mislavov novi bend uživo!

Ne znam, možda je ovo glupo ali u ne znam što bih pametnije rekao. Odoh na pivo, baš me briga što je zvizdan....

Post je objavljen 17.07.2007. u 12:02 sati.