Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

predugi post: amsterdam-aachen-pag

Prije svega, Vel, bravo, Karlo veliki je u pitanju. Imaš pivu od mene.

Moja ovogodišnja turneja po europi je nadam se završila. U amsterdamu sam uspio ubrati zabranjeno voće: uslikao sam red-light district.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ko nije vidio nek navrati, to se jednostavno mora doživjeti. Šteta što sam bio sam. Kurve me baš ne zanimaju, ali live sex, e to bi baš volio posjetiti. Al bilo mi nekako šugavo da idem sam, ko neki freak, pa nisam. Samo sam tužno gledao dugi red na ulazu. šmrc.

Aachen je bio vrlo busy, radilo se sve u 16, tako da slika nema. Ipak, jedan detalj vezan uz gastronomsku ponuda: puno je bolja nego kod nas na moru. Za 6 eura čovjek se stvarno može najesti, a da nije pica-pomfri-pljeskavica kao kod nas. A za 12€ gostiš se ko prase. Naša prosječna ljetna turističko-gastronomska ponuda je stvarno totalno nemaštovita. A ovdje, svaki restoran potpuno drukčija ponuda. Možeš danima jest za male pare a da ne ponoviš jelo.

A sad malo bezobrazluka. Na jednom od letova kraj mene je sjela žena mojih godina +- 5, i odkrmila cijeli put. Ne znam šta ju je tako satralo, možda se boji visina ili tako nešto pa je kakvu tableticu popila. Morali su je budit kad smo sletili. Nisam imao prilike ni riječ prozboriti s njom, iako smo sjedili sami. Zbog toga, kao i zbog karakterističnog izgleda, nazvao sam je: žena riba.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ženo-ribo, ako se prepoznaš, javi pa ću maknut sliku. sori al baš si mi bila zgodna za poslikat. kaj ti ja mogu.

mmm. ovo je najljepši do leta avionom.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovakvo što ne može se vidjeti na zemlji. Najljepše je kad je na zemlji oblačno i kišovito. Uzletiš kroz kišu, prođeš oblake i onda te obasja sunce, prekrasno sunce, i nebo plavo kao .... najljepša plava boja koja postoji. Tada poželim da sam pilot i da mogu tako svaki dan. eh.

Konačno, u srijedu u 04:00 (ako sve krene po planu) utrpavam parsto kila stvari u auto, i krećem na more. U 11:00 već otapam znoj u slanoj vodi na Pagu. jeee. Utezi su već spremni naughty
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Riječanke, koja ne zna šta je ovo na slici, nek odmah u zemlju propadne od sramote. Čujemo se za dva tjedna. Uživajte i budite dobre kiss
Don't fuck around. Osim ak ne bude kakva dobra prilika thumbup
I da, pazite mi na blog, da ne bude nekih pizd..... dok me nema mah

Post je objavljen 16.07.2007. u 22:51 sati.