Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vesela123

Marketing

Za nekoga...za njega

Poslat ću ti vjetar da miluje ti kosu, za svako jutro poslat ću ti rosu, poslat ću ti mjesec da u mraku ti sja, a što se tiče poljupca to ću osobno ja.

Ja ti nudim ljubav, ja ti nudim sreću, nemoj se uplašiti, prevarit te neću. Ja ti pružam ruke, ja ti pružam sebe, a ostalo zavisi od tebe.

Kad srce osjeti ljubav i brzo zavoli, ta ljubav ponekad jako zaboli, al moje srce neće nikad prestati tebe voljeti, ma koliko da boli nek boli i dalje te voli.

Ljudi kažu da je ljepše živjeti u raju, a ja kažem da je ljepše u tvom zagrljaju! Možda sam grešnik pa ne stignem do raja zato me nikad ne pusti iz svog zagrljaja.

Svaki put kad se nad gradom spusti noć teško mi je jer u prazan krevet moran poć, tad iz mog oka suza krene, jer i ove noći, ljubavi moja, ti nisi kraj mene.

Ja ću tebe noćima sanjati, tvoje ime nečujno dozivati, ti si vizija mog sna ljubavi moja daleka. Oči moje traže te, usne zovu te, dođi molim te jer ludo volim te.

Ja... pogledom pratit ću te, dodirom hrabrit ću te, zagrljajem branit ću te, poljupcima hranit ću te, zauvijek voljet ću te.

Trebaš mi kao zora sunce, kao tijelu srce, kao suncu mrak, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao tišini nemir, kao krv veni, tako ti trebaš meni.

Divno je sklopiti oči u suton kristalan kao led, u snu ljubiti usne tvoje kao med, a kad ujutro probudim se i vidim da nisi tu poželim se vratiti svome snu.

Pišem ti poruku i tebe se sjećam, kad ti se javim bolje se osjećam, ovom porukom ja se tebi javljam da ne misliš da te zaboravljam.

More je duboko, valovi se kreću, nemoj me zaboraviti ni ja tebe neću. Obale plaću, kamen drijema... tužno je kad poruke od tebe nema.

Truju me tvoje oči i taj njihov pogled, truju me tvoje usne i taj lijepi osmijeh, ipak sad dok na koljenima klečum, molim Boga da se od tog otrova ne izliječim.

Poljubac je stisak što ništa ne boli! Kad te netko ljubi znaj da te voli. Poljubac je ruža što divno miriše, a najviše te voli onaj tko ovo piše!

Od tebe me dijeli velika daljina...a tako mi je potrebna tvoja blizina! Da osjetim tvoj pogled na sebi i da zauvijek pripadaš samo meni.

Želim ti biti san u najlljepšoj noći! Riječ ljubav što niz usne će proći! Misao što ti se po glavi mota! Želim biti iskren dio tvoh života!

Tiho, tiho teče rijeka! Moje srce tebe čeka! Moje oči tebe traže! Usne šapču sve najdraže! Moja poruka bliži se kraju... DA TE VOLIM NEK SVI ZNAJU!

Doći ću noćas na krilima sna. Bez ijedne riječi ali znat ćeš da sam ja! Poljubit ću te nježno i nestati u noći! Znam, mislit ćeš na mene kad otvoriš oči!

OGLAS: Pobjeglo mi je srce! Samo mi je ostavilo poruku da odlazi tebi. Pa ako ga vidiš uzmi ga sebi i nedaj mu da luta već nek kraj tebe vječno lupa.

Ovakav je bio plan da te volim jedan dan! Ali dan je vrijeme kratko, a tebe voljeti je tako slatko. Ma bolje je meni bez tog plana, da te volim svakog dana.





Post je objavljen 16.07.2007. u 21:45 sati.