Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

...tomoRRow i'LL be there, my friend... i'LL wake up and start aLL over aGain when everybody eLse is gone...



Juuuupi! Kao što rekoh, nakon kiše doLazi sunček :) to bude sad moj životni moto.. hihi.. da.
No da krenem,..
ja neš prčkaLa po netu ovo ono i ko i sve ostaLo, dosadiLo mi. zgLedam se po sobi i na um mi padne nešto lijepo... ili ipak ne? Khm.. no da. Kako je mom tati kad je farbaL spavaću i hodnik ostaLo farbe, neke crveNkaste i zeLene (maj fevjrit), ja to potražiLa i odLučiLa maL' osvježit sobu.. hehe.. mda. I tako tata otisnuL packe oko onog.. hmm..onog.. ne mogu se sjetit kak se zove aL' u biti, oNo di se paLi i gasi svijetLo.. i ja ih otisnuLa i sve još izgLedaLo nekak.. napraviLa znak od Peppersića.. i to još nekak izgLedaLo.. i onda ja moraLa gore na taj zNak još pisucKat neš.. neBi to biLa ja.. čizs.. i goRe sam htJeLa napisat RHCP & Lidač :) aL' na kraJu ispaLo da piše samo Red Hot ChiLi Peppers... jebem ti..

Image Hosted by ImageShack.us

ne izgLeda najLjepše aL' oKe.. nek bude :D zatim.. tam di su packe biLe oko onoga.. kHm.. pda. Tam sam još moraLa neš dodat ja kravaaaa.. hehe.. i tam sam prek ruki napisaLa LiDAČ. Jaaaaao... a tak je supač bez tog izgLedaLo.. jaaaao! I tako pokvariLa još jedan dio svoJe sobač :) aL' nek bude i to.. heh.

Image Hosted by ImageShack.us

I tako doLazimo i do trećeg dijeLa.. srećom, taJ je ostao još koLko toLko u redu.. HaH! aL' isto sam išLa pehati :) pa sam tam di su biLe sam packe ja staviLa još packi druge boje i napisaLa neš LOVE i onaj znakić peaCe.. a jedino mi to paLo na pamet.. hihih.. pda.

Image Hosted by ImageShack.us

Ah.. i oNda se otišLa roLati.. da izbacim frustraciJe.. hehe.. mda. i došLa tamo do jednog mJesta i gLedam ja u neko drvo i tak mi je biLo.. hehe.. neZnam kaJ da veLim da ne misLite da sam Luđak koJi priča da mu je drvo zakoN foRa supaČčččČčččČ :) no u biti, sjeLa ja pod to drvo, a u gLavi ono... tuc tuc tuc.. od vručine.. jaaaaaaao.. skoro mi je gLava pukNuLa.. jaaaao.. i sjedim ja maL' tamo.. sLikavam okoLo kad meni siLa pipi (i have to pipi, i have to pipi, i have to pi pi pi pi pi ;) moja pJesmica.. no nema beda :P) i ja onako, ma još maLo ću sjedit pa oNda idem.. i ja se upiškiLa maaaLo.. hihih.. pDa.. aL' ima i dobra straNa.. a to jeeeeee... iMAM SVOJE ČUDO PRIRODE, iMAM SVOJE VLASTiTO DRVO... juuuuuuupač! Zna se da sam čudaK.. hhihi.. aL' ovo je supač. Hihi... i da, kad sam išLa kući sve je biLo Lakše.. hehe.. MojE DrvO jE KuL!

Image Hosted by ImageShack.us

E i da, jeste se kad igraLi s kukuruzom? ;) tiLLy i ja jesmo.. hihi.. peJton i Lucas.. hehe... i peJton kaže: aJ hev a bJutifuL her bat aJ hev uši... du ju stiL Lav mi beJb? (to je važno... du ju stiL Luv mi beJb jer je peJton to staLno govoriLa :D misLim, naša peJton.. ne ova iz tree hiLLa.. hihi..)
a oN (Luki.. hihi): jes beJb... Hehe.. kako smo se smijaLe.. užas! aL' to je biLo jučer.. daNas je dRVo daN! 16. srpaNj-dRVo daN, daN kada se narodiLo moJe drvce :) ideM prosLavim njami

Kisić :)


Post je objavljen 16.07.2007. u 20:10 sati.