Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/simplehuman

Marketing

ajme koji dan....

otišle frendca (kaja) i ja na trg u birc(tantra)..bilo je nekih 19:30h.. tam smo bile do 21h i onda smo otšle na gornj grad.. tam smo sjedile na nekoj klupici i neprestano se smjale dvoijci pedera koji su sjedili na pločniku turskm sjedom i čavrljali.. kaja i ja smo pucale od smijeha nismo se mogle suzdržati! čovječe koji krištavi glas imaju!!! onda je jedan od pedera nekaj pričao: ... kad ja kihnem ono fujjjjjjjjjj.... roflKaja i ja nismo mogle vjerovat e ko neka ženskica se ponaša takav krštavi glas e od-vrat-no! I onda nam dođe neki austrijanac malo smo s njm šprehale na njemački malo na engleski.. dobro , i kad se čovjek okrene i konačno ode mi smo se počele smijat zato kaj smo s njm pričali onak na 2 jezika čovo nam se opet okrene i kaže nam : nicht lachen! (na njemačkom :nemojte se smijati!) rofla ja se onda opalila smijat kaja nije znala čem se smijem kad ona nezna dobro njemački i nije ga dobro razumjela. kad sam joj prevela i ona se smijala nije se mogla prestat smijat ko zna kaj je čovjek pomislio da se mi možda njemu smijemo! al dobro ne poznajemo čovjeka,nema veze..
..dobro i mi onda krenemo natrag na trg, čekamo tam tramvaj 10 min..
i kad je došo uđemo mi u tramvaj vozimo se nje n prošlo 2 min tramvaj crkne.. a jebem ti.... no aj dobro brzo je krenuo dalje..
i zovu nas frendice (morana i pepa) pitaju kad ćemo doć u birc MOJITO oni nas kao tam čekaju m m kažemo kao da smo u 23:00 tamo..
izađemo mi na črnomercu i skužimo da nam je bus upravo pobjegao i da nam sljedeći dolazi za 20 min.. još nije blo mjesta na klupama da sjednemo..
i kad je došo bus mi presretne sjednemo u bus zajebavamo se i onda vidimo mog bivšeg kak ulazi u bus.. o jerbla mater još mi i to treba ..
koji je to kreten,optužio je kaju da je ona njemu poslala poruku da ja serem po zaprešiću da je on glup i da je kurva.. i još zna da mi je ona najbolja frendica i opet tak sere..mad burninmad osim toga kaja nije imala para na računu par mjeseci tak da mu ni neb mogla poslat poruku a on je zadnja osoba na svijetu kome bi ona poslala poruku.. osim toga ona njega isto strasno mrzi i nije glupa da bi iz čista mira išla njega obavještavat o tome..
kad smo napokon izašli iz busa otišli smo u mojito. tam su nas čekale pepa i morana, sjedile smo tam do 23:45 ,onda smo otpratile kaju i nas tri smo otišle doma. oko ponoći nekaj je explodiralo i nebo se potpuno obasjalo a i nestalo je struje! tak smo se usrale,pepa(petra)je bila blizu doma ,živi kod osnovnjaka gdje je totalno mrak ima pijandura i Boga pitaj čega sve ne..
morana je isto bila blizu a ja sam Bogu iza nogu (hehe) nisam bila tolko daleko nego kako je nestalo struje niš nije bilo osvjetljeno a tam gdje ja idem je totalno mrak.. tak smo morana i ja čekale smo mog buraza da dode po mene.. morana je počela valjat neke gluposti kaj da su došli vanzemaljci, kaj ak me neki alien čopi... ma nadam se da se zajebavala i da ne vjeruje u male zelene...... i onda je konačno došo buraz i odveo me doma.. samo kaj nisam čitavu noć mogla spavat kao i obično,zaspala sam oko6 ujutro i probudila se 13h! ja neznam kaj mi je uopće ne spavam noću nemrem blablazaspat!zamjenila sam dan i noć, a jebiga..... i cijeli dan se osjećam strgano i umorno........ eto ako ste sve pročitali svaka vam čast i slava bila a meni je dosta tipkanja!!!!!!!!!!!! coolzijev
ae pooooozzzzzzzzz =)
kissonja cerek




Post je objavljen 16.07.2007. u 20:06 sati.