Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Cardiac arrest, charge to hundred and fifty. . . CLEAR!

Jel ja to imam dva posta u jednom danu??? Ok, kupujem život, može i polovni. Šifra: HITNO!!!

Danas sam shvatio koliko sam zapravo jadan. . . Dok je čitav PMF na godišnjem odmoru, ja doma učim (a znači ovako izgleda učenje? kewl. . . ) anatomiju, a u biti čitavo vrijeme čitam arhivu vlastitog bloga... I što je najtragičnije, umirem od smijeha. Eto, kronično je postalo, mislim da idem na Vrapče sutra, umjesto na ispit, da mi dijagnosticiraju neki rijetki oblik tumora koji izjeda moj usnuli mozak. . . Kad pogledate malo stvari, ti tumori nisu baš pretjerano pametni, zar ne? Mislim, ok, napadaju, razaraju i razmnožava se na taj način, širi se uokolo. Ali ubije onoga ko mu dom i život dava! Pa idiot! Ne kaže džabe poslovica: „Ne grizi ruku koja te hrani!“ ili nešto tako. . .

Danas je 16. pa mogu slobodno na internet. . . Skidam si klasiku danas, uželio sam se malo „kulturne i pristojne“ glazbe. Ali ne mogu više razmišljati. Čitam što skidam i kažem sam sebi: „Super, skinuo sam si od Albinonija adagio u g-molu za VIOLINU I GUDALO!“ Ma ko bi reko, inače se violina jezikom svira. . .

A skinuo sam si i Cancan. I NARAVNO da sam pokušao dizati svoje bajne noge i vitlat suknj. . . ovaj, majicom, ali skoro sam skršio vrat pri toj ekshibiciji jer se oklizoh na nešto odvratno na podu, mislim da je posrijedi bila neka buba. Ili poponedjeljku. . . Tko će ga znat. . . No, idem se nastavit bavit anatomijom. . .


Post je objavljen 16.07.2007. u 19:49 sati.