Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

"Što sam time htio reći!?"

Dok sjedite u polutamnoj sobi, svašta vam prolazi kroz glavu. Baš neki dan se dogodila jedna prekretnica u mome životu... u samo sedam dana uginule su mi tri ribice (pepeo pepelu, prah prahu, ribice wc-školjci... amen)... To čovjeka stvarno natjera na razmišljanje o tome kako je život kratak. Kad malo razmisliš, možeš srati na wc-u i iz školjke ti izviri štakor, ugrize te za tvoje precjenjene testise, a kasnije skužiš da je štakor bio čak i prenosnik kuge i prije nego se snađeš već si pokrenuo epidemiju. Pouka: "nikada ne seri sam."
Kao što rekoh, život je kratak. Ovo što danas postoji, sutra je možda već negdje pod zemljom. Jeste li se zapitali, kome ćete faliti ako otegnete papke i svijetu učinite uslugu? Ja ne... Znam da bi svijet bez mene bilo idilično i lijepo mjestašce, ali jebi ga kume, Đubre kao ja ne umire. Ja planiram živjeti vječno! Kad god vidite nekog alkoholičara na cesti, znajte... ja sam s vama! Kada vidite nekoga tko postoji samo da bi zagorčao život svijetu oko sebe, ja sam s vama! Kada vidite sve dugine boje kroz rešetke dok ste odjenuti u bijelu košulju, a kraj vas sjedi Dmitar zvonimir i tapša vas po ramenu, prešli ste učitelja i nalazite se u ludari... u prijevodu, nisam s vama!
Što sam time htio reći? Neznam ni sam.
Što nam nosi budućnost? Pitate li se nekdada to? Hoće li Kalgonit napraviti tabletu za perilice za suđe koja će vam prati suđe, brisati ga, slagati u ormariće, a u međuvremenu i usisati i očistiti stan, ispeglati odjeću, odvesti auto na servis, skuhati ručak i na kraju vas još i seksualno zadovoljiti bez pritužbi? Hoće li se još emitirati tri iste emisije sa tri različita imena na tri različita programa sa apsolutno istim gostima i temama? (Tema dana, otvoreno, kontakt, latinica... pa da ne nabrajam.), Hoće li se napokon pojaviti neki drugi glumci u hrvatskim sapunicama?, Hoće li RTL napokon shvatiti da emisija "Bibin svijet" graniči sa teškom pizdarijom koja nema apsolutno nikakvog smisla i napokon je prestati najavljivati kao veliki event u dvije epizode utorkom? Hoću li ja napokon prestati pisati gluposti koje nemaju veze sa mozgom!?
Pitate li se možda, da li ćete baš vi napraviti sljedeće veliko otkriće? Primjerice, alkoholno piće koje ne pokazuje promilažu na alkotestu, ili uzgojiti novu vrstu trave (marihuane, marice, džokse, haša, mirze, šita, žita, blitve, vesele mary, zelenjave, sušenog konjskog dreka... pa da ne nabrajam po drugi put) ili pak možda napravite "Perpetum mobille" pomoću mačke i kriške kruha namazane marmeladom, o kome ću pričati u nekom od sljedećih postova? Možda baš vi budete noslili protutijela AIDSA nakon što izađete iz zatvora di su vas guzile svakojake pederčine i na kraju ste izašli čeličnog šupka, nepobijedivog imuniteta i slomljenog duha i koljena.
Sve je to relativno.
Ako ste se pitali nešto od ovog, vjerojatnonemate previše razloga za život, tako da se odite zapiti, a ako ne, slijedite primjer onih koji jesu.

Poanta:
Ja postavljam previše pitanja.

Misao dana:
"Ako Pamela Anderson doji, je li mlijeko iz vrećica!?"

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!


Post je objavljen 16.07.2007. u 16:16 sati.