Train and Draco's DM,slytherinbitch.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slytherinbitch

Marketing

Train and Draco's DM

*Vlak i Dracov TZ

"Meg, diži se! Zkasnit ćeš na vlak!!", zaderala se moja mama. 'Oh, sranje...', pomislih. "Deset je sati!", čula sam glas svog oca. Ahh...ništa mi ne preostaje nego se dići. Polako sam se izvukla iz kreveta, još uvijek spavajući. Otišla u WC, obavila što sam trebala tamo i vratila se u svoju gigantsku sobu u kojoj je vladao kaos. Samo sam trznula štapićem i sve se posložilo na svoje mjesto. Ako nisam spomenula, jako mi dobro idu neverbalne čarolije. "Znaš da ne smiješ čarati! Još nisi punoljetna!" začula sam glas moje majke iza sebe. Okrenuh se, a oči mi padnu na njenu lijevu podlakticu na kojoj se crnio Tamni Znamen. "Izgleda da Gospodar opet traži da se sastanete." rekoh, očiju i dalje uprtih u njenu ruku. Mama instinktivno stavi ruku iza leđa da ja ne bi i dalje buljila u Znamen. Taj Znamen me toliko privlačio, a mojim roditeljima se to nije nimalo sviđalo. No, i dalje sam imala osjećaj da taj znak ima nekakvu moć, meni nedokučivu. Odlučila sam da nije sad vrijeme o tome misliti jer ću inače debelo zakasniti na vlak.

*****************************

"Megan!! Hej, Meg!!!!!" začula sam sebe. Do mene je zadihano dotrčala Libby, a za njom Meropa. "Rekla sam ti da meni pod koju cijenu ne zoveš MEGAN!!" izderah se. Libby je samo ukočeno stajala ispred mene sa strahom u očima. Znala sam da me se boji, ali nije me bilo briga.
Ušle smo u prvi prazni kupe na koji smo naišle i raskomotile se. Mer nam je nešto pričala o tome kako je kupila nove crne marte, ali ja ju nisam slušala. Ne zato što mi je to bilo dosadno nego jer sam bila zaokupljena mislima o Voldemortu. Činio mi se nekako...moćan. I ja sam htjela posjedovati takvu moć. Dok sam tako razmišljala, nisam čula da je Draco ušao u kupe i da zaziva moje ime (tj. nadimak).
"Meg! Jesi li dobro? Halo! Meg?" govorio je. "Ha? Ma što je?!" ljutito sam odvratila jer sam mislila da je to neki dosadni prefekt koji mi je došao srat jer sam bacila urok bala šišmišica na Parvati Patil, ali kad sam ugledala Dracovo prekrasno lice samo sam se nasmiješila. On me poljubio i tako smo se nastavili ljubiti dok su Libby i Mer kolutale očima. Kad smo se konačno odvojili jedan od drugoga, na sveopću radost, upitao me hoćemo li doći u njihov kupe. Meni se nije dalo, Libby je odlepršala Zabiniju a Mer je isto otišla tamo jer je čula da dolazi neki novi dečko (koji je zgodan ;)) za kojeg se misli da će upast u Slytherin 100%, pa smo Draco i ja ostali sami. Nisam znala da mu je to i namjera. Pošto sam baš bila raspoložena za ljubljenje odmah sam ga poljubila. On je uzvratio poljubac i tako. Kad smo već bili umorni, Draco sjedne nasuprot mene izgledajući vrlo ozbilno. Baš kad sam se upitala o čemu se radi, on je započeo: "Meg, moram razgovarati s tobom o nečem vrlo ozbiljnom. Ali to ne smiješ nikome reći. Ja govorim tebi jer jedino u tebe imam povjerenja." Zar nije sladak?! Samo u mene ima povjerenja..kak sweet! "U redu, samo ti meni reci, Draco. Znaš da neću nikome reći!" rekoh. Jako me zanima što će mi reći. "Dobro. Reći ću ti.", reče Draco "Znaš da su moji roditelji Smrtonoše. Pa...i ja sam." Ostala sam PAF!! On je Smrtonoša! Moj dečko je Smrtonoša!!! "Ja...ovaj...", zapanjeno sam rekla "Pa...um...čestitam!" "Hvala ti." reče Draco i nježno me poljubi. Joj, kako se dobro ljubi! I tako je sexy!! Ahhh... Tada se odvoji od mene i podigne lijevi rukav. Na njegovoj blijedoj ruci se doista jako isticao Tamni Znamen. Zadivljeno sam gledala u njega, još više željeći da i ja sama dobijem jedan takav.
"Moram ti još nešto reći. Dobio sam zadatak od Gospodara Tame. Moram..." započeo je Draco, no ja sam ga ušutkala. Imala sam osjećaj da nismo sami u prostoriji. Pogledala sam u vrata i vidjela da su odškrinuta. Vrlo malo, ali ipak dovoljno da se mršava osoba provuče kroz njih. Nisam htjela da Draco sazna kako mislim da nas je netko čuo, pa sam ga samo poljubila. "Poslije ćeš mi ispričati.", rekla sam, dajući mu znak da smo stigli na stanicu u Hogsmeadu. Samo je kimnuo glavom i izašao iz kupea. Taman kad sam i ja izašla s kutijom pod rukom, u kojoj je bila moja zmijica Nagini, Mer je dotračala do mene.
"Meg, Meg...Moram ti nešto reći!! Hitno je!". 'Oh, zaboga...što su sad svi navalili da mi nešto kažu?!' pomislih.
"Dobro, reci mi, ali brzo!", rekoh. "Meg...Voldemort mi se pojavio u snu i...i rekao je da te želi vidjeti.", rekla je Mer najtiše što je mogla. Mene? Gospodar Tame želi vidjeti MENE?! Zašto, pobogu???!!!

Post je objavljen 16.07.2007. u 14:10 sati.