Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/italia07

Marketing

Stigla sam :)

evo me ljudi. u centru Firenze cerek

Put je bio OK. bila sam u vlaku sa jednom curom iz Poreca, koja je sisla prije Venecije i sa jednom Bosankom koja je isla na sljaku u Rim. presjedale smo na isti vlak pa smo cekale zajedno, i bilo je OK imati kakvo-takvo drustvo. Kako u drugom vlaku nismo bile u istom vagonu, sjedila sam sa jednom Talijankom, zenom 40-ih godina ali super izgleda. malo smo pricale i pitala me koliko dugo zivim u Italiji cerek

Vlakovi ovdje dolaze valjda u sekundu i tako sam ja stigla u 11.30 u Firenzu. Docekala su me dva profesora koja su bila presmijesna, kao oni znanstvenici kojima uvijek nesto pode po zlu. Rascupana kosa u zraku i smijesne pepeljarke. Jedan od njih me dopratio u stan, ima 2 sobe sa po 2 kreveta i 2 kupaone i malu kuhinjicu. Mojih cimerica nije bilo, a nisam znala gdje da stavim stvari, koji je moj krevet i tako pa sam otisla napravit dir. Uletio mi je jedan Talijan, Andrea i s njim sam otisla popit macchiato, malo mi je pokazao di je sta i ostavio mi broj moba. dosla sam doma otusirala sam se i zaspala na kaucu u dnevnoj. za jedno pol sata dosla je moja cimerica Poljakinja Marta, sa frendom i frendicom koji su jos tu noc spavali kod nas. malo sam pricala s njima i otisla opet spavat, buduci da sam u vlaku samo nekih dva sata.

Kad sam se probudila njih vise nije bilo. otisla sam potraziti neki ducan. na ulici ti svaki drugi frajer kaze bella ili nesto slicno. a kad sam se vracala neki stari me prvo pitao jer hocu ic s njim na kavu a onda jel hocu s njim vodit ljubav! ne moram vam ni pricati da sam pobjegla glavom bez obzira.

Istjece mi vrijeme za net tako da cu vas za sada tu ostaviti. Cim imam priliku javim se opet.

Pusa svima!

Post je objavljen 16.07.2007. u 13:50 sati.