Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alwaysthere4ulilfairy

Marketing

You make me stronger!

Curo, oprezno hodaj na tankoj liniji života... Nikad ne znaš kad će tvoja koljena dodirnuti dno. Curo, nemoj se tresti, bit ću ovdje kad ti se svijet počne raspadati. Curo, sve je u redu, nasloni se na moje rame i plači. Kad si zaključana u iluziji, usuđuješ se sanjati i stvarati. Vidiš samo svijet gdje je sve onoliko teško koliko se čini-nimalo. Vjeruj mi da se nitko neće mučiti da ti objasni tebe, ali zato se poznaješ najbolje da si pomogneš u stvaranju života. Curo, tek cvjetaš, nema vremena za suze. Obriši ih i moć ćeš letjeti. Pred tobom su izazovi i mogućnosti, nemoj ih tratiti za lažno zlato. Čuvaj svoju ljubav i troši ju na ono što sama najviše zavrijeđuješ i ne primaj niže. Curo, sve je u redu, lice će ti se osušiti i vjeruj da se onda nećeš zaboraviti smijati. Kd budeš spremna digni se s tla, a kad ti koljena prestanu klecati, osjećat ćeš se i snažnijom nego prije. Ubrzo ćeš vidjeti kako tvoji loši dani blijede. Vjeruj u svoju unutarnju snagu, i sve dok učiš na bilo koji način, glas iznutra neće šutjeti.

Curo, volim te. Bez obzira koliko te okolina povrijedila, uvijek i zauvijek sam tu kad ti se svi snovi raspadnu u komadiće kao razbijeno staklo i kad tvoj svijet obavije dim. Bit ću tu da pohvatam tvoje zvijezde koje padaju s neba, samo za tebe. I učinit ću sve da hodaš po laticama ruža-jer znam da ćeš i ti učiniti isto za mene.

...Friend is not the person that comes into your room and says ''There you are''... real friend says ''Here I am!''.....


Za prijateljice.

Post je objavljen 16.07.2007. u 12:30 sati.