Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unknownpage

Marketing

MIKE SHINODA

Mike Shinoda je rođen u Los Angelesu u predgrađu Agoura. Otac mu je japanski Amerikanac, a majka mu je europljanka. Mike ima mlađeg brata koji se rodio 1979. godine i zove se Jason, kojeg Mike zove "Jay".

Njegovo izlaganje glazbenom biznisu je započelo dok je još bio u srednjoj i visokoj školi, kada je prisustvovao na koncertu Anthrax-a i Public Enemy-a. Nakon toga je počeo ići na sate piana, učiti klasične pianističke tehnike kasnije je prešo na Jazz i hip-hop. Bilo je to tijekom tvorbenog perioda kada je dodao gitaru i na kraju rap-style vokale svojem repertoaru.

Fort Minor

Shinoda je osnovao svoj solo projekt nazvan "Fort Minor" između 2004. i 2005. godine zato što nije mogao baš predstaviti svoju hip-hop pozadinu u Linkin Parku. Objasnio je ime svojeg projekta u inteview-u.

""Fort" predstavlja agresivnu stranu glazbe. "Minor" može značiti nekoliko stvari: ako govoriš o muzičkoj teoriji, minor ključ je tamniji. Htio sam nazvati album nekim imenom, bolje nego da imam svoje ime na njemu, zaot jer želim da se ljudi usredotoče na glazbu, ne na mene.

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-15



Post je objavljen 15.07.2007. u 23:32 sati.