Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

UZIVO SA EXITA II.

Hello people jos jednom,

uspjela sam se prilijepiti za komp pa se nadam da me nece dignuti. No ukratko, cekam da pocne Kraftwerk, sada svira Melodrom i zenica ima mili i ugodan glasic mada ju slusa petero ljudi.Nakon toga brisem na Satyricon da vidim sto je od njih ostalo.
Najela sam se danas odlicnih cevapa s kajmakom za 15 kuna i pila Lav pivo, dvije litre za 11 kuna pa nema sretnije osobe od mene. Jebemu, kad je nama u Hrvatskoj grozno, neka je nekome i gore! Barem nam tako porucuju ovi nasi koji nam kroje zakone.
Odusevilo me sto sam vidjela puno istih ljudi koje sam vidjela prije 2 godine kada sam tu bila, a pogotovo me odusevio jedan mulac koji prodaje cugu u plavome lavoru. Na istome mjestu sjedi kao i pred dvije godine, osim sto je dvije godine stariji i ima 20 kg vise. Samo mu se sada jos pridruzio mladji brat koji ce najvjerojatnije jednoga dana naslijediti posao.
Od ostalih zanimljivosti izdvajam, curice u minica kojima se vidi guza, to isticem jer to jos nikada nisam vidjela, to se samo tako kaze, ima minicu da joj se vidi guza, ali ovoj se brate mili zbilja vidjela guza, onako cijela pa sam ja isla za njom da ju uslikam, ali mi je pobjegla.Eto i ja sam pukla od ove klime.
Pusa do utorka kada se vracamo u naljepsu nasu s jos podosta zanimljivosti.

KIKA

Post je objavljen 15.07.2007. u 22:07 sati.