Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenii

Marketing

Pučka fešta uz 'Noć Vaterpola' u K. Sućurcu




Kako znaju pripremiti odličnu feštu i pritom se i dobro zabaviti pokazali su sinoć veterani HNK Jadran, koji su u Sućurcu organizirali "Noć vatrepola". Pod svjetlima broda Neptuna drugog, uz pismu klape Karoca, u Portu je vatrepolo na dvi branke zaigralo osam ekipa, koje je došla bodriti mnogobrojna publika.

Čak štoviše, u publici, koja se u poluvremenu krijepila spizomnjami i pićen,party bili su gotovo svi Sućurani,yes od vatrogasaca, do planinara, nogometaša, djece i umirovljenika. A kako ni jedna fešta u Kaštelima koja nešto znači ne može proći bez "najlipšeg glasa s Jadra" tako je i ove večeri voditeljska palica prepuštena ambasadoru Solina u Kaštelima Jošku Vukšiću.

Šta se tiče vatrepola, igralo se dva puta po sedan minuta, a zbog objektivnih razloga nastupilo je samo osam ekipa. Ekipe su uglavnom bile sastavljene od igrača koji su upravo u sućuračkom i gomiličkom Portu naučili plivat.headbang U sportu, koji je u Sućurcu zadobio neke svoje specifičnosti okušali su se ekipe Gojača i Mul, Vatrogasci Sućurca i Gomilice, Maškare iz udruga Kampanel i Polantana i Veterani HNK Jadran i GOŠK-a.

- Dogodine će svi koji to budu tili imat priliku zaigrat - obećao je Ante Mandarić Tojo, idejni začetnik ovog velikog događanja koji je, spomenimo usput, zaigrao za veterane Jadrana.

Kako nije bilo pobjednika, vrijedno je spomena da je prvi gol u povijesti sućuračke fešte vatrepola dao Anton Balov uz svesrdnu podršku stotina grla s Porta.

Post je objavljen 15.07.2007. u 20:07 sati.