Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morethanyoucando

Marketing

Da.. praznina, zbunjenost.. nedostatak nečeg? Da.. to sam trenutno ja.. ne samo trenutno, zadnjih tjedan dana



Nekako sam se na trenutke zapustila , izgubila, nestala u nekim čudnim osjećajima, nekim nepoznatim događajima.. osjećaj? Ne znam .. trenutno prevelika riječ za mene! Izgubila sam osjećaj za neke stvari.. ne znam niti gdje je nestalo, gdje se izgubilo niti kojom brzinom. Jednostavno prebrzo i na najgori mogući način.. (način na koji nisam ni primjetila da više ne osjećam) ..

Nisam sigurna da sam na najboljem putu.. mislim.. nisam baš uvjerena da ću iz jednog neobičnog odnosa izaći nepovrijeđena. I čini mi se da će ovaj put to biti jako neobično i nestvarno.




Svaki dan se ponavlja, a ipak, svaki novi je drukčiji od prošlog.. ako bolje pogledam .. gori od prošlog. Umorna sam od hodanja po jednoj te istoj putanji.. trebam neku promjenu.. teško je tražiti dalje i nešto novo kada više nema tog mjesta gdje sam se pronalazila, jedino na kojem sam se vidjela.. i to je nestalo.. opet ne znam ni kamo ni kako.. (opet onaj najgori način..)

But things change.. ( da ili ne?)



Opet imam onaj feel kada će mi netko uletiti sa nečim ne ljudskim i ja ću opet biti povrijeđena opet iznova.. i te proklete suze.. previše ih je bilo.. i one su nestale.. shvatila sam da sam ih uzalud trošila. Na krive osobe.. radi njihovih krivih postupaka, ne mojih.. krivu ulogu sam preuzela u krivom trenutku (opet shit)



Ponekad je dovoljna samo ona jedna mala kap. Ostaneš sam. Nisi ni svjestan da su se neke stvari jednostavno prečesto događale. I tek onda shvatiš da je možda bolje biti bez onog šta ti je zaokupiralo misli 24 sati dnevno. (a možda i nije tako)
Još nisam došla do tog dijela.. nadam se da i neću.. ali brijem da sam blizu toga. (brijem– ključna riječ)



Još uvijek čujem one vesele korake .. jesi još uvijek tu? Ili je ovih zadnjih par dana stvarnost?
Nadam se da je sve ovo samo kriza? (kriza-presmješna riječ za mene)

Jer ja ne želim biti Velika.
Želim samo biti – ispunjena




Glumiti hladnoću? Nema smisla.. još sam uvijek ona stara.. ali postoji ono što bi se trebalo uskoro promijeniti. (znam da znaš)

I want you to come closer

(Tišina je najglasniji krik.)




Darkness
rising
Calling out
my name
Will
it be changed
Or remain
the same?


(remember..?)






Post je objavljen 15.07.2007. u 18:42 sati.