Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Samo vic

Nisam mislila pisati post. A i neću. Ali nisam mogla odoliti da ovo ne podijelim sa vama. Bar sa onim koji nisu čitali. Nemojte me krivo shvatiti......ali, ovo je dobro!!!!!


Šišanje

Radio neki frizer u nekom gradu u nekoj državi u SAD.

Jednog dana mu uđe cvjećar u frizeraj i kad ga je ovaj ošišao, cvjećar ga pita koliko košta šišanje da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novce. Cvjećar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je na pragu prelijepi buket od 20 cvjetova.

Drugog dana mu u frizeraj uđe pekar i kad ga je ovaj ošišao, pekar pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novce. Pekar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je na pragu 20 krafni.

Trećeg dana mu uđe Bosanac i kad ga je ovaj ošišao, Bosanac pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novcee. Bosanac ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je ....Što....
Imaš li ideju ....

Razmišljaj kao Bosanac ...Našao je 20 Bosanaca koji čekaju na šišanje !!!

roflroflroflroflroflroflroflroflroflrofl


APDEJT

POZOR, POZOR!!!!!!

Molim sve žitelje Tisnog kraj Šibenika da budu posebno obzirni i pažljivi prema turistima. Neka paze da ne budu previše na suncu, donosite im vodu, provjerite tlak, i ne dajte da predaleko plivaju.......
Osobito pažljivi budite prema jednoj plavoj, dobrodržećoj gospođi.

Jer, to je moja Wadidushu.

Neka se dobro odmori. Ako možete, zadržite ju malo više od 10 dana. Ali ne previše (da se ne bi navikla).

Jer.....

....treba u 8. mj. saditi maćuhice........ne mogu sama.Post je objavljen 15.07.2007. u 18:16 sati.