Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nexetopia

Marketing

Sinoć

             my lord bishop,
             reverent fathers,
             reverent mothers,
             your excellencies,
             my lord mayor,
             ladies and gentlemen,
             and fellow peasants!


      Okupilo se društvo u svom većinskom sastavu sinoć u AQ-u i bilo nam je lijepo! Nastavili smo prevrtati one bitne i za život krucijalne teme (neki bi rekli da smo bizarni, ali vi to jednostavno ne razumijete, i svako ko to misli inferiorno je biće koje zaslužuje brokule za ručak svaki dan) poput idealnog naslova za pornić (izlijetali su nazivi poput "Svršavanje vojnika Ryana", ili "Epidemija španjolske mušice u internatu časnih sestara"). Poslije toga smo razmišljali o onim trash-akcijskim filmovima na RTL-u koji imaju nevjerojatno logične nazive tipa: "Posljednje iskupljenje 3". Jebote irud, kako to iskupljenje može biti posljednje treći put za redom??? Razmišljali smo o jezičnoj, tj. lingvističkoj vrijednosti serije Cobra 11, ali tu smo temu brzo napustili. Također, zanimljive teorije je povukla misao kojeg su okusa suze skotne kujice, ili pokojeg drugog pseta, i kako bi to išlo uz pečenu piletinu? Malo smo i pričali o ovom ljetu, planirali filmske večeri i roštiljade, pa frend, koji će imati praznu kuću, pa frendica, koja još nije došla iz ZG, ali je svejedno došla na tapetu i tak.

      Pa sam se otišao naći s jednim djevojčurkom na kavi koja je dogovorena prije 3 godine, pa smo ošli i sjeli na terasu Firenze, čekali lijepo dok nije došao konobar da nam kaže da ne rade, što je bila bruka specifična samo za mene, obviousli. Na kraju smo se smirili u ne tako mirnoj grackoj kahvani prepunoj adolescenata koji ne mogu spustiti glas. Valjda zbog hormona. Ili alkohola. Ili kombinacije. A crtić odavno prošao. I koji su kurac bili vani? Ne znam. Fakin ekskurzija. Poslao sam ih u kurac. U sebi. Ipak su bili znatno brojčano iznad mene. Jebiga.

      Pa, onda poslije, na cugu s frendom u Paradajz... ovaj.... Briks pab. I tamo doletje ova jedna Nina sa svojom sestričnom, pa su njih dvije vrlo lijepo svojom prisutnošću uljepšavale prostor oko nas. I moj gin sa ledom je bio prikladno ohlađen. I večer je prošla lijepo.

      Valjda prva subota u ne znam koliko vremena da se nisam napio.

      Pasalo mi je društvo. Školski drugari, ljeto, vani toplo, ispružene noge na susjednu stolicu, puno zgođušnih djevojaka u oskudnoj odjeći. Minus su one maloljetne kojima još ni sise nisu počele rast, a ni guzica, pa im takva odjeća stoji naprosto nakaradno. Al dobro, jebiga, navikao sam. Valjda čekaju kakvu dobru priliku (čitaj: bogatuna s parama), jedno deset godina stariju, koja će ih odvest u svom beemveu negdje, napumpat, i tak to... To je sad u modi. Pa da.

      But ay don't give a fock. Me ladds and ay had a good taym, and t'was just a thing ay needed. Lots of bonnie lasses around. T'was the best thing. Ay still got it inside me. Aye.

toodles!
neverone




Post je objavljen 15.07.2007. u 15:47 sati.