Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijesiproblemsad

Marketing

MODA

Voliš često mijenjati boje svoga sjenila ili ruža? Onda je za tebe pravi izbor dekorativna kozmetike kakvu u svojoj ponudi ima Oriflame.
Oriflameova više nego slatka sedefasta sjenila za kapke u sticku očima daju svjetlucavi kristalni odsjaj. Sadrže i vitamin B5 za obnavljanje trepavica te vitamin E koji štiti osjetljivu kožu kapaka. Lako se nanose i ne razmazuju se. Neka se svakako nađu i u tvojoj kozmetičkoj torbici!


Set za manikuru sadrži sve što ti je potrebno za potpuno uređivanje noktiju: štapić za potiskivanje kožice, škarice, grickalicu, trimer, pincetu i rašpicu, a dizajniran je poput slatke večernje torbice! Apsolutno fantastično!


Ako ne želite izgledati kao čudovište s crvenim zubima slijedite ovaj savjet!

Najbolje je ruž nanositi posebnim kistićem, a ne direktno iz štifta. Probaj ne nanositi ruž s unutrašnje strane usana jer se tako najlakše razmazuje i prelazi na zube. Možeš se poslužiti i trikom profesionalnih šminkera: zube premaži tankim slojem vazelina prije nanošenja ruža I bit ćeš spremna za pravi fotosession!

Ako se tek počinješ šminkati, možda još nisi sigurna trebaš li kao svoj prvi puder odabrati tekući ili puder u prahu. Evo malog savjetnika koji će ti pomoći u izboru:




Tekući ili u prahu ptianje je sada* Tekući puder služi kao podloga za make-up i najbolji je za prikrivanje malih nedostataka na koži. Najbolje je da se za nanošenje koristiš spužvicom. Počni na sredini lica i postupno ga nanosi prema van, dok se potpuno ne upije.
Tekući puder Aera Teint, Vichy (106 kn)
* Puder u prahu služi isključivo za fiksiranje tekućeg pudera ili korektora. Nanosi se kistom, a koži daje svilenkasto gladak mat izgled.
Puder u prahu Oriflame (65 kn), kist za nanaošenje Oriflame (32 kn)
* Puder dakle moraš odabrati prema namjeni, ali i prema tipu svoje kože i nijansi puti. Najbolje je da svoj prvi puder kupiš u ljekarni ili bolje opskrbljenoj parfumeriji, gdje ti prodavačica može dati koristan savjet.



Pogled u ogledalu bio je dovoljan da zaključiš kako trebaš nešto poduzeti i konačno urediti svoje nestašne obrve!




obrve Brittany Murphy savršeno prate oblik lica
* Dezifinciraj obrve alkoholom prije nego što ih počneš čupati.
* Prilikom čupanja obrva pobrini se da imaš dobro osvijetljenje uvećavajuće zrcalo: prvo se posveti dlakama koje rastu između obrva i mogle bi ih spojiti, a zatim na one manje uočljive koje strše i narušavaju liniju obrva. Nakon svake dvije – tri iščupane dlake u velikom zrcalu, pri normalnom osvjetljenju, dobro provjeri što si učinila, jer poslije će biti prekasno za kajanje!
* Premda ti se jako sviđaju obrve tvoje frendice, to ne znači da i tvoje podjednako dobro izgledale počupaš li ih na jednak način! Uvijek imaj na umu svoj oblik lica i liniju obrva!
* Nakon što si četkicom dovela obrve u red, škaricama odreži njihove vrškove koji još strše!
* Nanesi malo gela na četkicu za obrve prije nego što ih počneš sređivati – ako nemaš gel dobro će poslužiti i balzam za usnice!
Sanjaš li o prirodnu izgledu, prilikom kupnje rumenila uštipni se za obraz i dobro promotri u zrcalu kakav te je ton rumenila preplavio! Ne obaziri se na začuđene poglede prodavača – bitno je da znaš što točno želiš!
*Ako ne izgledaš upravo kao Claudia Schiffer, tvoje jagodice vape za malo specijalna tretmana: nanesi svjetlije rumenilo na sam vrh jagodične kosti, a tamnije ispod.
*Želiš li uljepšati oblik svog lica, nanesi malo tamnijeg pudera ispod jagodica. *Nemaš li rumenila, pomiješaj malo lagane kreme s ružem za usne! Rezultat će te iznenaditi!
*Izbjegavaj nanositi rumenilo previše blizu nosne kosti! Neka ti dopuštena površina bude u ravnini s vanjskim rubom obrva!



Bolero je dio tradicionalne španjolske ženske narodne nošnje, no kao moderan odjevni predmet prihvatile su ga žene i cure širom svijeta. Osobito je bio trendi 80-ih godina, no sad je ponovno vrlo in. Bolero je zapravo kratki prsluk ili kratka jaknica koja doseže do ispod grudi. Dobar je izbor i za svaki super party.




Kao i svake godine remen je i ove sezone nezaobilazni modni detalj.
Uz njegovu pomoć možeš osvježiti i najjednostavnije traperice ili traper-suknju. In su kožni remeni sa zanimljivim kopčama, poput one ukrašene štrasom ili one u obliku srca.
U svečanijim prilikama možeš umjesto remena nositi satensku traku s našivenim ukrasnim kamenčićima.
Bijeli remen sa zakovicama savršeno pristaje uz traper-suknju, baš kao i veliki smeđi kožni remen koji se nosi spušten na struk.
Za svaki dan, najbolji su izbor praktični platneni remeni.

FrendicaA:njamiheadbangnaughty














Post je objavljen 15.07.2007. u 13:25 sati.