Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tibetskiterijeri

Marketing

Jedan običan dan...

Ovdje ću Vam opisati kako najčešće izgleda jedan Teryev dan. Naravno ima i dosadnijih i dinamičnijih dana, ali najčešće je ovako:

5:30-buđenje- Tery dolazi u maminu i tatinu sobu. Skoči na tatu i njuška mu oko vrata, zatim se smjesti kod njegovih nogu još 10min i malo otkima. Nakon toga tata se budi i oblači te vodi Terya van u šetnju i na igraište da se poigra i napravi sve što treba.
Kada se vrate Tery marenda dvije pune šake briketa Eukanuba. Toliko je razmažen da ne želi jesi iz posudice nego iz tatinih ruku.
Kada pojede, prošeće se po stanu i nađe si mjesto da još malo odspava dok rodelji odu na posao, a sestra i ja se probudimo.

U 10:00- Tery izlazi van, do susjedice west terierice Fanny (njegova velika ljubav). Fanny živi dvije kuće ispod nas. Njih dvoje jure i trče po njenom dvorištu, igraje se, guraju, skaču...

Kada se vrati kući još malo spava.
U 15:00 Tery sjedne na trosjed i gleda kroz prozor nestrpljivo očekujući da se roditelji vrate s posla. A kada njih ugleda, njegovoj sreći nema kraja. Šlajfa, juri po kući, istrči u dvorište i skače visoko u zrak. Liže ih, a ponekad se čak i guši od sreće, zatim uzima cipele i juri sa njima po kući.

U 15:30- Tery ruča. Kada i tata poruča, legne na njega na trosjed i zajedno otkimaju nekih sat vremena.

U 17:00- Tery ponovo izlazi van, malo u šetnju.

A onda u 18:30 slijedi ono što Tery sigurno najviše voli, poslastica dana. To je izlazak na Grobnik! Dvosatno trčanje i jurnjava za pticama i leptirima po polju. Sloboda, sloboda, sloboda...

U 21:00 je povratak kući i ono što Tery ne voli-a to je češljanje. Hoće neće, češljati se mora svaki dan. Nema milosti. Ali zato kada se počešlja odjuri u stan i brzo večeranjami.
Kraj je dana i Tery odlazi na počinakzijev.
Ipak oko pola noći je kratko buđenje jer ga vodim na pipi van. E to jako ne voli. Kada ga budim "pali motore", reži kao neki opasan vučjaksmijeh. (Po tome smo isti, i ja samo što ne grizem kada me netko probudi kada ne treba).

I to bi bilo to. Tery nastavlja spavati kao anđelić, a drugo jutro sve ispočetkawink.

Post je objavljen 15.07.2007. u 10:12 sati.