Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Sva sreća da je tjedan pri kraju

Specijalno vaspitanje.
Prošloga ljeta izašao Višnjić u grad da se opusti, iako inače "nema potrebu varati svoju ženu".
DNK izvođenje dokaza o očinstvu će se obavit uskoro, no dr. Goran je već izgradio svoju odgojnu platformu. "Jednoga dana kad ona odraste može slobodno doći k meni na razgovor, a bude li odrasla u pristojno stvorenje, ne vidim razloga da ne budemo u dobrim odnosima."
Also sprach Goran Višnjić.

Blago budalama.
U tragičnom padu helikoptera u Vukovaru tri su osobe poginule, a više ih je ozlijeđeno. Među teže ozlijeđenima je i kopilot, natporučnik Stjepan Sabljić. Kaže Jutarnji od 12.7. na str 13 u članku kojeg je potpisalo 3 (slovima: troje) novinara: "riječ je o bratu M. Sabljića, koji je nastupao u Big Brotheru".
Pitao sam se jesu li to troje novinara idioti svaki za sebe ili samo kad su na okupu?

Junak dana.
Zagrepčanin Miro R. je u četvrtak oko 17:20 remetio snimanje mozaične emisije HTV-a "30 u hladu" u Sumartinu na Braču. Vikao je i tražio da ga se propusti da prođe automobilom Ranult Clio gdje se emisija prenosila uživo. Kad mu je rečeno da se strpi, Miro R. je pobjesnio i vozio se automobilom uz sam set. Policajcu koji je intervenirao Miro R. je pokidao košulju, a zatim se valjao po tlu kako bi mu otežao uhićenje!
Nadam se da su kamere skrenule s prvotnog plana i nasnimile kako se Miro R. valja po tlu kako bi otežao uhićenje. Gorim od želje da to vidim. Zamišljam Mira R. kao grčko-rimskog hrvača koji onako odjeven u one špilhozice leži nepomičan na trbuhu ne bi li spriječio neumitno tuširanje. Miro R., majstore!


Post je objavljen 14.07.2007. u 12:26 sati.