Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Ddadd otorinolaringolog :)
.

U zadnje vrijeme majka sve lošije čuje. Doduše, to se nimalo ne kuži u razgovoru s njom, niti kad ona sluša radio ili TV ili priča preko telefona. Tada čuje ko zmaj! Ta njena staračka nagluhost se kuži tek kad krene razgovarati na mobitel.

"Bok mama!" - obično se javim tako nekako.
"Halo halo!" - mama će tad.
"Mama, ja sam, Ddadd!"
"Halo, tko je to!" - u majčinom glasu još uvijek nema majčinske ljubavi...samo lagane uznemirenosti. Tad obično ustanem, odmaknem se od društva i odlazim u najdalji i najizoliraniji dio prostorije i zaderem se iz petnih žila:

"JA SAAAM, DDAAAAAAAADDD!"

"Što tako vičeš sine, nemoj vikati, stara sam ti ja, slabo čujem!" smiruje me tad moja draga usplahirena mati...

Tada se ili dogovorimo ili ne. Ako ne, pošaljem joj SMS.


Prvih par puta sam tu njenu gluhoću pripisao okolnostima - ja u bučnom, majka u bučnom, loš signal - ali onda mi je već jednostavno ponestalo opravdanja. I odlučio sam izliječiti svoju majku!

Došao sam jučer kod nje. Dao sam joj mobitel i rekao da posluša 'TU TU' u mobaču. Jest da nema 'TU TU', ali znao sam da moja majka neće odmah registrirati da nema 'TU TU'...

Majka je uzela mob u ruku. Prinjela ga je uhu.

I prislonila zaslon (display) mobitela na uho! Da ga je bar samo prislonila - priljepila ga je - skroz je začepila uho staklom! Valjda da bolje čuje :))

Onda sam je kao čarobnim štapićem izliječio. Pokazao sam joj tri rupice iznad zaslona i zamolio je da njih stavi na uho. I majka je najednom pročula! Koje je to bilo čudo ljudi moji! Divim se samom sebi, u zadnje vrijeme tako čudesno ozdravljujem ljude da samo čekam dan kad će mi stigme početi izbijati po koži :-)


Vaš Sveti Ddadd :))))


Post je objavljen 14.07.2007. u 10:57 sati.