Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjatkacrnka

Marketing

aj dont nou

ah,eo me ljudofi!nemogu spavat....pa vam pišem.....danas sam puno razmišljala o svemu.....o frendovima,bivšem,sadašnjoj simpi,obitelji.....ma o puno toga....totalno sam iscrpljena svojim životom!...kao da se gubim u nekoj tami...i kao da nema nikoga da me spasi...neznam kako bi to još opisala....eo sad ću vam ispisati imena nekih osoba i napisati nešto o njima,koliko mi znače......

IvAnA:moja best frendica...ma njoj mogu sve reći...poznajemo se još od malih nogu...kulj cura,zabavna....al čuvajte se kad ima pms...GRIZE.....bwahahahahahaaaaa.....mrzim kad je u bedu.....onda sam i ja u bedu i onda zajedno plačemo.....ma jakooooooooooo ju volim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaRiJa:ona mi je super frendica...ja i ona smo si prije bile super...al smo se nekak odaljile jedna od druge...al još smo si ok....sam želim pričat s njom,jer želim da izgladimo situaciju...oču da budemo the best ko prije!!!

NiKoLiNa:za nju bi mogla reć da mi je naj frendica!imam povjerenja u nju....iako su bile izbile neke svađe između nas....meni su srali o njoj,njoj su srali o meni...ma ugl. ....sad ju obožavam!!!!često se čujemo i jednostavo ju puno volim i želim da ovako ostane....da nema više svađa!!!!!!!!!!!!!!

MiLeNa:ona mi je super...al smo se nas dve isto odaljile...ma zbog nekih svađa isto...i jako mi je žao zbog tog...i ovim putem joj se želim ispričat zbog svega!SORRY!!!!!!!!!!!!!!!željela bi da opet budemo super....jer mi ona puno znači!

AnToNeLa:ona je ovak super....al ja i ona smo si nekad super nekad ne....al s njom nisam nikad baš bila the best....a neznam,nisam joj mogla sve reć i tak....ja i ona smo se pretežito svađale....al aj ok....i ona mi svejedno puno znači....

MaRkO:ma on je legenda!!!i njega isto punooo volim,ko frenda!!!zanimljiv je,kulj....mogu mu puno toga reć..........a neznam šta još!jednostavno je zakon!!!

IgOr:obožavam tog malog!iako će sad sedmi razred jako sam se sprijateljila s njim!!!nikad se nisam družila s klincima al njega sam zavolila...i nikad za njega nebi mogla reć da je klinac...on za razliku od druge djece njegovih godina ima um petnaestogodišnjaka!!!!

KoZiĆ:jooooooj......tak mi je teško kad moram o njemu pričat!!!ma ja i on smo prije bili super!išo je sa mnom u razred...i za kraj školske godine je nešta bilo i od tad nismo ni rječi progovorili....al neželim sad govorit o tom jer neželim da se sazna!...a željela bi s njim ostat frendica.....

PIrC:on mi je super....neznamo se dugo al u ovo vrjeme šta se znamo postali smo super....mogu mu stvarno sve reći.....za jednu stvar je znao prije nego ivana....a ivana mi je the best...pa onda zamislite....ma super je on!!!

a to bi bilo ukratko to.......o mojim frendovima...........a joooooj.....a idem pajkit.....neda mi se al idem....pufffffffaaaaaaaaaaaaa ljudofi........ostavljate komentare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Post je objavljen 14.07.2007. u 02:35 sati.