Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

The Hitcher (2007)

(r: Dave Meyers)

funny
Nemoj me jebat?! KUL!

E ovakvi filmovi me raspizde.
Sad, sam jebeno bijesan. I ne da mi se uopće pisati osvrt, radije bi otišao u jebenu Bushmaniju i metalnom šipkom polomio noge svima koji su radili na ovome filmu, a na kraju bi onoj maloj crnoj šipku zabio u šupak da joj izađi na usta.

picka
Dobro, serem. Svršio bi joj treko labrnja...

Sve mi je bilo jasno već kad sam vidio da je ovo Michael Bay produkcija, no ponekad kao i svi jednostavno ne vjerujem svojem šestom čulu...

Originala se ne sjećam baš, ali ostao mi je u sjećanju zapisan kao dobar film. Naravno, to je bilo davno, i svakako bi njegovu kvalitetu trebao provjeriti ponovnim gledanjem. Ali poslije ovog nekako nemam volje. Ovo je jedan od najgorih remakeova ikada!

odoše gaće
U(s)paljena pica!:-)

Sve jebeno iritantne američke fore su tu: manijak je posvuda, policija u unutrašnjosti su nesposobni i nepismeni kreteni, svi likovi su totalni debili koji izgovaraju debilne tekstove. Krvavih scena je malo i sve izgledaju nekako loše, ne loše napravljeno nego nekako jednostavno... iritantno! Ovaj film od svog početka do samog jebenog kraja vrijeđa inteligenciju svakog normalnog gledatelja filmova.

fina kujica
Tko bi je čuo uz otvoren prozor!

Scene na koje ćete si čupati kosu ili zabijati igle ispod noktiju: glavni likovi bježe od policije, prate ih tri auta i helikopter, a iza svih njih je stoper manijak koji se iz nekog razloga namjerio baš na njih, nedugo zatim policajski auti lete u zrak, a helikopter pada... manijak ih je sve upio sjebati(!?!)... prije toga je sam uspio pobiti cijelu jednu policajsku postaju... scena kada glavni likovi skuže da se u autu ispred njih uz par s dvoje djece vozi i stoper pa oni idu upozoriti te ljude, odjednom se zvuk auta čuje duplo glasnije nego prije, kao da su na jebenoj drag utrci i da je ovaj stisnuo gas do daske, za što naravno nema potrebe pošto ovi voze puno sporije, osim toga mogli su ih običi i popriječiti im put... nakon toga se slupaju, ali naravno izađu bez ogrebotine iz provalije, ženka pita: "Šta misliš da će biti s onim ljudima?".

jebeni fire starter
Tip ima jebeno visoku toleranciju na opekline!

Ja da sam bio na svečanoj predpremijeri na kojoj bi bili i likovi koji su radili ovaj film na ovo zadnje bi se ustao i otišao pred scenarista, izvadio nož sličan onom koji je imao manijak u filmu i izbo ga 35 puta, zatim bi kuji koja glumi kuju koja je to rekla zabijo nož u šupak.

fala kurcu
I fala kurcu. Gotovo je!

Ocjena: 0/10 (jel nekom još moram objašnjavati?!)





Post je objavljen 14.07.2007. u 21:12 sati.