Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travaivi

Marketing

Marihuana Puter

Ima dosta recepata za upotrebu marihuane... Torta od Marihuane, čaj od marihuane....

A ovdje cu vam lijepo prikazat upute za izradu putera od marihuane i kako sam čuo jači je od kada pušite travu (i recimo malo zdravije kad dim ne uvlačiš :D) a i niko vam nece ak jedete nesto s putrom.... od marihuane!

Dakle ovako nekako:
- U siroku i plitku tavu (zavisi od kolicine trave) dodajte malo (manje od čašice) vode sacekajte da provri e onda ubacite vas puter (nemojte pretjerat sa puterom). Sacekajte da se puter istopi i da se dobro izmjesa sa vodom i provri. Dodajte trave isjeckane bez sjemenki (kao u joint). Vrlo vazno!!! Nemojte da izgorite travu!!! Voda je tu da trava ne bi izgorila neumorno mjesajte i budite pored vaseg putera.
- Ostavite na maloj vatri ali da kljuca pomalo nekih 30-45 minuta (ne manje od 30). Najbolje od svega u ovom receptu je da sve sto ne valja u travi (katran, karcinogeni i ostala govna) se razloze u vodi dok svima nama dragi kanabinoli se razlazu u puteru! Zar to nije divno? Cjela kuca ce vam smrdjet na travu tako da pazite u koje vrijeme kuhate. Poslije 30 minuta iscjedite travu iz vase mjesavine (dobro je iscjedite da ni jedna kap ne ostane pri skuvanoj gandzi). Stavite smjesu u frizider i sacekajte da se dobro ohladi.
- Vas puter bi trebao da bude na povrsini dok odvratna vodena smjesa je na dnu (ovo je poslije kad se ohladi). Prikupite sav puter i izbacite vodu. Puter mozda ne izgleda najbolje ali je fantastican za kolace, smjese i torte. Naduvanost varira od duvaca do duvaca, pa kada vam je puter gotov, namažite ga na nešto jestivo i uživajte njami

Evo vam i filmić na YouTubu koji ce vam otprilike prikazat kako to ide... ovaj u filmicu malo drukcije to radi ali evo da shvatite kako to ide

http://www.youtube.com/watch?v=wYpodfy_UUU

http://www.youtube.com/watch?v=0BA5hcE0Ukg

pogledajte ova 2 filmica i naučite nešto smijeh

Post je objavljen 13.07.2007. u 20:16 sati.