Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

THE START

Image Hosted by ImageShack.us

Bez neke lažne skromnosti ide mi pisanje i solidno baratam s riječima ali ovaj uvodni dio, sam početak, jedva uspijevam pronaći riječi. Whatever. Nadam se da će moj drugi pokušaj vođenja bloga biti barem jednako uspješan kao i prvi puta. Zbog nekih ljudi koje nije ni vrijedno spominjati u ovom trenutku, koji su me razočarali više nego sam to mogao i očekivati, zatvorio sam blog prvi puta, između ostalog i o tome mislim pisati pa Vas time na početku i ne želim zamarati. Moj rodni grad je Zagreb no s obzirom da strašno volim putovanja, da mi je hobi fotografija i da je uz mene na svim putovanjima po Hrvatskoj ali i šire, uz moju djevojku, kao moja desna ruka i moj digitalac da mi se uvijek nađe pri ruci, tako da ovdje objavljujem i obilje fotografija sa mjesta na kojima sam bio, kako one uspješne tako i one manje uspjele fotke.
Image Hosted by ImageShack.us

Redovito posjećujem sve koncerte na koje stignem otići u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori, Austriji, ponekad Italija, u Srbiju ne idem i ne mislim ići nikada pa ma koji koncert ili glazbeni događaj se u toj zemlji događao, tih novaca nema koji bi mene tamo odveli. Slušam sve pomalo od glazbe, rock, punk, dance,i z sentimentalnih, starih razloga povezan sam sa glazbom Vinkovačke dance grupe Colonia i kontroverzne američke punk zvijezde Alecie Moore poznatije kao Pink, tako da i o tome mislim pisati, odlaziti na njihove koncerte i slično. Od tuda i dizajn stranice. Nastojati ću na svom blogu na neki način i obaviti više razgovora sa ljudima iz javnog života Hrvatske, našim zvijezdama i zvjezdicama, trudit ću se i mislim da ću u tome uspjeti s vremenom.
Image Hosted by ImageShack.us

Pisat ću i osobne stvari o sebi, najviše osobne, jer to je moj dnevnik na neki način i to radim isključivo i ponajprije radi sebe i nije mi cilj podilaziti nikome, pisati o ljudima koje sam sreo i koje u životu srećem, ne mislim nikome ostati dužan, ni onima koji su bili fer prema meni, mojim ljudima, ali i onima koji to nisu bili, pogotovo njima, i to će se vidjeti iz mojih tekstova. Volim brz život,noćni život, volim sport, more, volim Dalmaciju, Šibenik pogotovo, iako Zagrepčanin, grad mojih snova ali i moje najveće noćne more. Uostalom nije li legendarna Janis Joplin nekad davno rekla: ~ živi brzo, živi burno,umri mlad i budi lijep leš».Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nikad ja ne bih mogao uspješno voditi blog ni ovaj a niti onaj prvi da nije pomoći mojih prijatelja, moje djevojke Ivane posebno, koja zna moju lozinku i koja radi na tome kad ja ne stignem i hvala joj na tome. Posebna mi je želja i sve ću učiniti da u tome uspijem, da uspostavim suradnju sa blogom «FUN CLUB COLONIA». Ima vremena. Zasada na kraju obećavam svima da Vas više neću toliko gnjaviti i dosađivati Vam kao u ovom duuuggggooomm uvodu…….V.M.


Post je objavljen 13.07.2007. u 16:28 sati.