Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexymiss

Marketing

Ljeto nam se vratilo.....hehe

Ah….kako je teško biti doma i pacati se na tom vrelom suncu…uh…
Bolje da nisam tu…joj, joj….

Vrućina me polako ubija, svuda je oko mene….makar se ja zatvorim u svoja četiri zida sobe i zabuljim se u telku, ona (vrućina) me jednostavno progoni…
Bilo je sunčano, vruće da sam se skinula u badić i krenula na balkon da se sunčam…uspjela sam izdržati ćak sat vremena…ali uz časopis i mobač….
Uđem u sobu i vidim da pada kiša…ne mogu zamislit….prije 10 min sam se sunčala i ubijala na paklenom suncu, a sad pada kiša i full je hladno da sam si morala obući duge rukave….koje blesavo vrijeme….7 mj. i pada kiša….FUJ!!!!

Nadam se da bu išla u nedjelju u tuheljske na kupanje s frendicom…nisam sigurna, nekaj se dogovaramo, al ona će me još nazvat u subotu da se još dogovorimo…ko zna, možda nas spriječi viša sila…..hm…..mislim da cure znaju na kaj mislim….hehe

Moj dragi je danas otišo u Sukošan, kolko sam ga skužila išli su stavljat jahtu u more…..Luuudo, luudo…. Zvao me je da idem s njim na more…znate njegov „ludi ko puška“ stari je prodal mercedesa i kupil jahtu…i sad idu za Split s jahtom…zval je da i ja idem sa njim, pošto i njegov frend i cimer ide s njim….
Je, ziher bu me stara pustila…kaj je meni da opće o tome razmišljam….pih…

I tak vam je provodim ove dosadne dane na praznicima…otkad sam došla s mora, nekak mi je malo dosadno…valjda se oporavljam od svakidašnjeg tulumarenja na moru…..ni vrag, da sam se iscrpila…..hehe…nije moguće…ili ipak je??!!

P.S.-Pozdrav mojima iz razreda s kojima se nisam vidjela mjesec dana..i neću još dugo….barem s nekima……
Pozdrav i pusa svima….ljudi, uživajte….kissam vas….cmok….pusek…





Post je objavljen 13.07.2007. u 14:18 sati.