Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

Pottermania

Kolko 2 komadića papira mogu puno značiti? Pa, sigurno puno više neg što ova dva meni znače, makar su i oni dosta da sam već dva dana na rubu euforije.
Image Hosted by ImageShack.us
U film se uopće nisam ufurao, znam da idemo na neki super film, al nisam svjestan da je to Harry Potter. To je zbog knjige, koja izlazi točno tjedan dana nakono ove ponoćne premijere danas. Dobro, + još jedan sat, zbog vremenske razlike Londra-Zagabria. Tolko sam uživljen u tu knjigu (čekam ju već… *stops to calculate* negdje 8 godina). A sad je sve spalo na (u ovom trenutku) 7 dana, 13 sati i 8 minuta.
Miđo i ja smo ju jučer ipak odlučili rezervirat. Do sad smo mislili doć ko kauboji, stat u red i jednostavno kupit prokletu knjigu. I prije dvije godine (doček šeste knjige) smo samo došli tako, među one tornjeve meni i dalje, ali ne zadugo najdraže knjige, zgrabili si po primjerak i dali pare. Ove su nas godine malo prepali, i Jutarnji i ovi iz Algoritma, kažu da se rekorni broj ljudi predbilježio za knjigu. Ma da, reci mi nešto što već ne znam! Ali, kad su mi rekli da je osim svjetskog rekorda srušen i hrvatski rekord, malo sam se zabrinuo. Niš nas nije koštalo predbilježit se, doprinjet rekordu hi hi, tak i tak smo bili u Algoritmu, upisalo nas u najobičniju Excel tablicu, pitalo nas koje izdanje, dječje ili za odrasle, uzeli smo oba, meni dječje, naravno… ;) Dobili smo i kupon (ovo crno/narančasto dolje), kao potvrda rezervacije. Baš je lijep kupon, jako mi se sviđa, a i puno mi znači. Nekako sam njime ušao u zadnji tjedan.
Image Hosted by ImageShack.us
Ma skroz sam puko, svaka čast ljudima koji moraju preživljavat uz mene ovakvog. Svaka im čast ako prežive! ;)
Ovih pet rečenica već pišem dva sata… gubim *kak se to kaže na hrvatskom?* mind-flow… Kontinuitet misli… Nemrem se koncentrirat... Najbolje bi bilo da odem spavat i da se probudim oko deset… a onda ćete me skidat s plafona… XD


Post je objavljen 13.07.2007. u 12:31 sati.