Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levat

Marketing

~

Raspored je ubitacan zadnje 3 sedmice. Da premotamo film; Poslije Cincinatija, vrzmo sam se po Lexingtonu, pa mi je dosla stara 25-og, pa smo otisli na Floridu (Jacksonville) na 6 dana. 3 dana nakon povratka sam zapalio za Boston (BlackBoard konferencija) i trenutno sjedim u hotelskoj sobi u gacama i odbrojavam sate kada cu kuci. Sutra su snimanja skoro cijeli dan a u Subotu imam klubsku voznju. Mozda u nedelju uspijem ugrabiti extra nekoliko sati sna.

Da podvucem; Florida je ko kita, Jacksonville je ogromno selo a klima katastrofalna. Jedan dan sam uspio otici na plazu i cestito se iskupati - ali sam izgorio :). Bolja strana ovoga je domaca kuhinja koju je mamina prijateljica sve vrijeme kuhala za nas. Takodje sam i staru sa vrata skino nekoliko dana jer je svaki momenat provodila sa prijateljicom laprdajuci o proslim vremenima :).

Boston je legendaran; uspjeo sam izaci drugu noc konferencije i odmoriti se uz pivu i dobru klopu. Osjecaj je nevjerovatan; grad se osjeca kao stari ugodni kaput kojim sam se ogrnuo i krenuo u pohode sa osjecajem da tacno znam gdje idem. Sinosnji after-party sam odradio u kaficu Bukowski - na kojeg sam sasvim slucajno nabasao. Teba bara je bila po mojim ocekivanjima - mali stolovi, puno alkohola i isjecci "Hankove" poezije i prica. po zidovima. Vracam se ovdje prvom mogucom prilikom... mozda se i preselim nekada yes. Slike slijede kada se vratim kuci.

Post je objavljen 12.07.2007. u 17:10 sati.