Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buandba

Marketing

zadnji post prije mora.....:))

evo ljudi....
dosla sam vas samo pozdravit jer sutra Bagi i ja idemo na more! JEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! jedva sam cekala!! U zagrebu je trulo i po cijeli dan sam doma...ubijam se od dosade jer je pola ekipe otislo na more!! jucer smo nas dvije bile na noktima...radile smo si gel...super je ispalo..bas smo zadovoljne!!!!
Sutra idemo na Pag...juuuhhhuuu....bagi ide samnom...bit ce nam super....ona jos nezna kad ide na operaciju...pa tak da moze na more!!! ovo ce bit ultra kratki post jer fakat nema nikaj novog kod nas jer smo po cijele dane doma...neznamo kaj da radimo...e da jucer smo sa Selkom bile na kavi...ona ide isto na pag al tek 30.7...pa tak da cemo se vidit(jedva cekam...daj dodi sto priije),ovim putem je puuuuno pozdravljam i saljem puuuno pusa!!!!!!! mislim da ovom postu polako dolazi kraj...
stavit cu vam za kraj jedan spotic....

P.S.ja vam se mozda javim sa mora zato kaj imam lap top...pa ak mi se bude dalo napisat cu novi post...ljudi iskoristite ljeto na sve moguce nacine i nedajte da vam bude dosadno gdje god bili!!!!!! zabavite se i radite kaj vas je volja!!

Pozdravljam vas do iduceg puta!!!!!! PUSA!!!!!!!!!!!!!!!!!



Luka Nizetic - More




by:Buba


Post je objavljen 12.07.2007. u 13:12 sati.