Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuro21

Marketing

Posvajanje djece - ima li potrebe za tim?

Nisam mislio da ću se pretvoriti u borca za ljudska prava ali nakon istupa poštovane zastupnice Lucije Čikeš (HDZ) koja smatra da je bilo koja biološka majka bolja od majke koja usvoji dijete, morao sam napisati ovaj osvrt.

Ja predlažem da se djeca koju ima uvažena zastupnica Čikeš, (ako ih ima), odmah jave u najbliži socijalni centar, ili da socijalna ustanova zadužena za boljitak djece oduzme djecu veleuvaženoj zastupnici i na takav ih način spasi od odgoja gospođe Čikeš.

Free Image Hosting
Lucija Čikeš

Neka mi poštovana zastupnica Čikeš objasni na koji način će ona objasniti svojoj kćerki koja (stavimo teoretski), ne može imati djecu da je ona manje vrijedna i da nikako ne zaslužuje usvojiti, a time i ne odgajati dijete iz razloga što mu ona ne može pružiti ljubav jer je nije rodila.
O prethodnim izjavama poštovane zastupnice ne bih trošio riječi jer one ulaze u antologiju ljudske gluposti, a samim time i u naše saborske anale.

Poštovana zastupnica bar ima utjehu da će sigurno ostati zapamćena u saboru, a svojim nasmijavanjem narodnih masa je i zaslužila saborsku mirovinu koja je malo veća od mirovine koju imaju obični ljudi koji su pošteno radili 40 godina, i imali su tu nesreću da im ova i ovakvi kroje sudbinu.

Post je objavljen 12.07.2007. u 11:35 sati.